Marcelibu pisze:marcjannakape pisze:He, he!
Jakie wyznaniatu padają!
No to ja może też: Kocham moich chłopaków (którzy teraz próbują spuścić łomot Aslanowi). No i uwielbiam Femkę. A Agatka strrrrraszni mi sie podoba.
Femkę??????![]()
![]()
a widzisz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:marcjannakape pisze:He, he!
Jakie wyznaniatu padają!
No to ja może też: Kocham moich chłopaków (którzy teraz próbują spuścić łomot Aslanowi). No i uwielbiam Femkę. A Agatka strrrrraszni mi sie podoba.
Femkę??????![]()
![]()
marcjannakape pisze:Agatka jest piękna. Na dodatek nie ma łapeczki, więc już mam do niej słabość i ma umaszczenie Śrutka [']! Po prostu![]()
A co do innych postów - nie pierwszy raz piszę, że uwielbiam Femkę. W końcu o gustach się nie dyskutuje, więc proszę oczy z podłogi pozbierać!
Femka pisze:marcjannakape pisze:Agatka jest piękna. Na dodatek nie ma łapeczki, więc już mam do niej słabość i ma umaszczenie Śrutka [']! Po prostu![]()
A co do innych postów - nie pierwszy raz piszę, że uwielbiam Femkę. W końcu o gustach się nie dyskutuje, więc proszę oczy z podłogi pozbierać!
Marcjanno, normalnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meggi 2 pisze:Femko, slicznego masz 5-tego domownikaAGACIE! tylko nie bij mnie za domownika.
Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:co?????????????
ciiiicho
coś przegapiłam?
trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:co?????????????
ciiiicho
coś przegapiłam?
nienic
![]()
Marcjanna ma tez bezłapka
Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:co?????????????
ciiiicho
coś przegapiłam?
nienic
![]()
Marcjanna ma tez bezłapka
nie, Trawko
Śrutek odszedł za TM zaraz po amputacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości