trawa11 pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Trawko, tak naprawdę to Marcelibu mnie uwielbia, tylko się publicznie przyznać nie chce![]()
ja ją też
![]()
![]()
Marcelibu ,zaprzeczasz temu![]()
![]()
Niee... chyba

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Trawko, tak naprawdę to Marcelibu mnie uwielbia, tylko się publicznie przyznać nie chce![]()
ja ją też
![]()
![]()
![]()
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Trawko, tak naprawdę to Marcelibu mnie uwielbia, tylko się publicznie przyznać nie chce![]()
ja ją też
![]()
![]()
no co tak gały wytrzeszczasz?jeszcze Ci tak zostanie
Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Trawko, tak naprawdę to Marcelibu mnie uwielbia, tylko się publicznie przyznać nie chce![]()
ja ją też
![]()
![]()
![]()
Niee... chyba...
trawa11 pisze:Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Trawko, tak naprawdę to Marcelibu mnie uwielbia, tylko się publicznie przyznać nie chce![]()
ja ją też
![]()
![]()
![]()
Niee... chyba...
no to tak ,czy nie![]()
![]()
ajmk pisze:Nie zagryźcie się.
Ja idę na ZASŁUŻONY odpoczynek.
Marcelibu nie musisz już klękać dziś.
Marcelibu pisze:ajmk pisze:Nie zagryźcie się.
Ja idę na ZASŁUŻONY odpoczynek.
Marcelibu nie musisz już klękać dziś.
Femka pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Trawko, tak naprawdę to Marcelibu mnie uwielbia, tylko się publicznie przyznać nie chce![]()
ja ją też
![]()
![]()
![]()
Niee... chyba...
no to tak ,czy nie![]()
![]()
właśnie
Femka pisze:masz szczęście, że nie zaprzeczasz, bo z bordowej ruinki musiałabym krew zmywać
marcjannakape pisze:He, he!
Jakie wyznaniatu padają!
No to ja może też: Kocham moich chłopaków (którzy teraz próbują spuścić łomot Aslanowi). No i uwielbiam Femkę. A Agatka strrrrraszni mi sie podoba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 29 gości