Marcelibu pisze:trawa11 pisze:ajmk pisze:Bajki to ja opowiadałam na tym wątku przedwczoraj....
wiem![]()
to nie zmienia faktu,ze i dzisiaj tez
Eeeeeeeeeee
Co jest takie śmieszne?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:trawa11 pisze:ajmk pisze:Bajki to ja opowiadałam na tym wątku przedwczoraj....
wiem![]()
Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:Marcelibu u Czarownic???????????????![]()
to ja się wypisuję
Femka![]()
![]()
![]()
czy tak trzeba
Trawko, Marcelibu u Mru napisała, że u mnie uwielbia małą Femcię, bo Dużej nie lubi
ajmk pisze:Marcelibu pisze:trawa11 pisze:ajmk pisze:Bajki to ja opowiadałam na tym wątku przedwczoraj....
wiem![]()
Eeeeeeeeeee
Co jest takie śmieszne?
Femka pisze:trawa11 pisze:ajmk pisze:trawa11 pisze:ajmk pisze:Marcelibu jakoś nie widziałam, żebyś się chwaliła wstąpieniem do grona Czarownic.
Wiesz jak się Femka ucieszy??
nie tylko femka
Napisałam FEMKA, bo to jej wątek...
Przecież jakbym o kimś innym wspomniała na jej wątku to już jestem TRUP
etam![]()
bajki opowiadasz
wiem tylko ,o nozach i o mordowaniu futer![]()
pewnie, że bajki
czy ja morduję, czy co?????![]()
Marcelibu pisze:Ups, przepraszam, oczywiście, Siostro Prezes
ajmk pisze:Marcelibu pisze:Ups, przepraszam, oczywiście, Siostro Prezes
O!
I to jest szacun!!
Normalnie Marcelibu umie się zachować
Femka pisze:Trawko, tak naprawdę to Marcelibu mnie uwielbia, tylko się publicznie przyznać nie chce![]()
ja ją też
trawa11 pisze:Femka pisze:Trawko, tak naprawdę to Marcelibu mnie uwielbia, tylko się publicznie przyznać nie chce![]()
ja ją też
no dobra![]()
wobec powyzszego nie zamieniam miotly na hujajnogę
ajmk pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:Trawko, tak naprawdę to Marcelibu mnie uwielbia, tylko się publicznie przyznać nie chce![]()
ja ją też
no dobra![]()
wobec powyzszego nie zamieniam miotly na hujajnogę
Dogadałyście się?![]()
Suuuper!
Wpłaty na PAKT bezpieczne! Ufffffffffffffff
Femka pisze:Trawko, tak naprawdę to Marcelibu mnie uwielbia, tylko się publicznie przyznać nie chce![]()
ja ją też
Marcelibu pisze:Femka pisze:Trawko, tak naprawdę to Marcelibu mnie uwielbia, tylko się publicznie przyznać nie chce![]()
ja ją też
![]()
![]()
Marcelibu pisze:Femka pisze:Trawko, tak naprawdę to Marcelibu mnie uwielbia, tylko się publicznie przyznać nie chce![]()
ja ją też
![]()
![]()
ja ją też
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 42 gości