Bazylek prosi o pomoc dla smiertelnie chorego Duszka!str 92

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 07, 2008 20:01

ja też bardzo poproszę o nr konta
Będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt mar 07, 2008 23:42

Znam juz wyniki badan Bazylka ogolne wyniki nie sa zle poza cukrem ktory w tej chwili szaleje i prawdopodobnie stanem zapalnym watroby z tym jednak ze uszkodzenia w tej chwili nie ma alat i aspat w granicach normy reszta wynikow jak na cukrzyka nienajgorsza!
Dzisiaj zapadla decyzja o operacji w przyszlym tygodniu ale nie mamy ustalonej dokladnie daty musimy to z pania doktor omowic.
W dalszym ciagu zalatwiamy sie za pomoca lekow i czopkow glicerynowych bo przez to wredne cos w brzuszku jelita sa atoniczne jak to okreslila pani wet.
Przerazliwie sie boje ale bede o Bazinke walczyc ile sil mi jeszcze pozostalo on jest tak bardzo dzielny i cierpliwy ze ja patrzac na jego ufne oczko nie moge byc slabsza-widzicie on mnie caly czas czegos uczy i to czegos madrego i dobrego a przedewszystkim nauczyl mnie pokory i wytrwalosci i nadzieji ktora nieraz mi gdzies umyka a potem jak o nim mysle wraca i ze mna zostaje.

Wy wszyscy tez pomogliscie mi cieplymi slowami w tym powrocie nadzieji ktora wczoraj mnie opuscila.Dziekuje!

Jak bede znala juz termin operacji dam znac i poprosze abyscie mocno mocno za nas kciuki trzymali w tym dniu.

Kochani pozdrawiam was

Anka i moj Bazylek

Anna G-R

Od: Pon lis 12, 2007 19:55

Post » Sob mar 08, 2008 8:10

bardzo się cieszę że jest Pani w lepszej formie, i przede wszystkim że Bazylek bedzie miał operację, na pewno poczuje się lepiej, jest taki dzielny, bardzo mu kibicuję nadal, mysle o Bazylku ciagle, jak tylko wstaje rano to lece do komputera od razu.przesyłam duzo ciepłych myśli i pozytywnej energii dla Pani i Bazylka.pozdrawiam.
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Sob mar 08, 2008 11:35

Dzisiaj alessandra przelała pieniądze za rękawiczki wystawione na bazarku przez Miuti. Było opóźnienie z powodu problemów zdrowotnych.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob mar 08, 2008 16:44

Poszedł przelew dla Bazylka.
Jestem pewna, że wszystko będzie ok :ok: :ok: :ok:
A tutaj jeszcze jeden bannerek dla kochanego, słodkiego chłopczyka:
Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/j36s][IMG]http://images33.fotosik.pl/171/71a9740469e4c393.jpg[/IMG][/URL]

Można pomóc Bazylkowi umieszczając jego bannerek w podpisie, aby to zrobić należY:
zaznaczamy kod do banerka ciągnąc po nim kursor przytrzymująć lewą stroną myszki, jak się zaznaczy na niebiesko klikamy prawa stronką myszki i zaznaczamy kopiuj, klikamy u góry na profil, idziemy do miejsca gdzie w profilu jest podpis i klikamy prawa stronke myszki, pokażą się opcje, wybieramy wklej, potem wyślij (na samym dole strony) i już powinien byc banerek.

Bardzo prosimy, jeśli ktoś ma jeszcze wolne miejsce... :1luvu:

Aniu, gdyby banerki były w pierwszym poście, wtedy każdy łatwo mógłby na nie trafić i umieścić w podpisie...
Żeby to zrobić skopiuj cały tekst (zaznaczając i klikając KOPIUJ prawym przyciskiem myszki) i wklej w pierwszym poście (jak już będziesz w pierwszym poście kliknij WKLEJ, prawym przyciskiem myszki)
Ostatnio edytowano Nie mar 09, 2008 13:30 przez ruru, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Sob mar 08, 2008 21:36

ruru piękny ten Bazylkowy bannerek
kto może jeszcze pomóc ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Sob mar 08, 2008 22:14

Jeszcze jeden bannerek dla Bazylka:
Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/j36s][IMG]http://images34.fotosik.pl/171/2576fa2f968ab274.jpg[/IMG][/URL]

Można pomóc Bazylkowi umieszczając jego bannerek w podpisie, aby to zrobić należY:
zaznaczamy kod do banerka ciągnąc po nim kursor przytrzymująć lewą stroną myszki, jak się zaznaczy na niebiesko klikamy prawa stronką myszki i zaznaczamy kopiuj, klikamy u góry na profil, idziemy do miejsca gdzie w profilu jest podpis i klikamy prawa stronke myszki, pokażą się opcje, wybieramy wklej, potem wyślij (na samym dole strony) i już powinien byc banerek.

Bardzo prosimy, jeśli ktoś ma jeszcze wolne miejsce... :1luvu:

Historia Bazylka jest naprawdę poruszająca i niech jak najwięcej osób się dowie...i wpłaci grosik ziarnko do ziarnka i zbierze sie na leczenie Kotka, żeby Ania, chociaż o pieniądze nie musiała się martwić...
Ostatnio edytowano Nie mar 09, 2008 13:31 przez ruru, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Sob mar 08, 2008 22:53

Aniu, przeczytałam historię Bazylka :cry:
jesteś niesamowitą osobą, miał wielkie szczęście, ze trafił na Ciebie!!!! :D
zrobiłam właśnie przelew na nr konta, który znalazłam na stronie o Bazylku (kwota niestety niezbyt wysoka :oops: )
trzymam za Niego kciuki :ok: :ok: jest piękny!!!! :1luvu:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie mar 09, 2008 2:44

Piekny ten bannerk Bazylkowy!Mam ogromna prosbe powiedzcie mi /krok po kroku/jak ten bannerek moglabym umiescic w swoim podpisie!
Jestem poczatkujacym internauta i nie umie takich rzeczy robic :oops: .Ale obciach? Mam nadzieje ze nie bedzie to klopot i bardzo dziekuje za te bannerki sa urocze i piekne!

Troszke zaklopotana Anka

Anna G-R

Post » Nie mar 09, 2008 10:29

zaznaczamy ten kod do banerka ciągnąc po nim kursor przytrzymująć lewą stroną myszki, jak się zaznaczy na niebiesko klikamy prawa stronką myszki i zaznaczamy kopiuj, klikamy u góry na profil, idziemy do miejsca gdzie w profilu jest podpis i klikamy prawa stronke myszki, pokażą się opcje, wybieramy wklej, potem zapisz zmiany w profilu i już powinien byc banerek.mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam i się uda.jak tam Bazylek?
ObrazekObrazek

mumka27

Post » Nie mar 09, 2008 15:00

Mumko udalo sie bardzo pieknie dziekuje tez ruru wspomogly mnie te instrukcje.Tylko sprawdzcie czy to dobrze zrobilam !!
Bazyl dalej ma brzuszek wzdety ale je samodzielnie i ma checi do jedzenia niestety caly czas jest na wspomaganiu zalatwiania sie/laktuloza parafina a w ostatecznosci czopki glicerynowe/Dzisiaj udalo sie bez czopkow zalatwil sie sam.Jest jeszcze jedna dobra wiadomosc cukier spadl do gornej granicy normy czyli z204 wczoraj na 133 dzisiaj z czego strasznie sie ciesze.
Nasza pani doktor na dniach ustali date operacji bo chce zeby to bylo jak najszybciej ze wzgledu na Bazia.Oddech jest dalej przyspieszony i ciezki z powodu ucisku tego swinstwa na klatke piersiowa.
A i tak sie potwornie boje!

Anka i Bazio
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Post » Nie mar 09, 2008 15:04

Podniosę w górę Bazylka kochanego :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie mar 09, 2008 17:25

Kciuki za Bazylka! Trzymaj się kotku i nie poddawaj! Pozdrowienia dla dzielnej opiekunki.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie mar 09, 2008 19:29

to bardzo dobrze że mu cukier spadł, ja juz kiedyś pisałam o tym błonniku w proszku Colon C się nazywa, moja Fisia go bierze i się wypróżnia regularnie, może to by Bazylkowi pomogło?do jedzenia trzeba dodawać, to taki proszek bez smaku i zapachu.przesyłam głaski dla Bazylka i dużo pozytywnej kociej energii dla Pani od moich białych potworków miauczących i całej rodzinki.pozdrawiam.
ObrazekObrazek

mumka27

Post » Nie mar 09, 2008 19:30

Do góry kiciuniu :( żeby więcej osób przeczytało o TOBIE :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia][następna]