cassidy pisze:kalair pisze:Ja przyszłam, to wszyscy poszli![]()
![]()
To se też idę...
Dodam tylko, że Iriska znowu spadła za szafkę. Tak średnio spada dwa razy dziennie. Najczęściej z satelitką.
To zdolna panna
Nie czytałaś jeszcze?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cassidy pisze:kalair pisze:Ja przyszłam, to wszyscy poszli![]()
![]()
To se też idę...
Dodam tylko, że Iriska znowu spadła za szafkę. Tak średnio spada dwa razy dziennie. Najczęściej z satelitką.
To zdolna panna
kalair pisze:cassidy pisze:kalair pisze:Ja przyszłam, to wszyscy poszli![]()
![]()
To se też idę...
To zdolna panna
Nie czytałaś jeszcze?Ona tak ma..Zasypia twardo na małej satelitce koło telewizora, a ponieważ się nie mieści, to jak uśnie, mocno, to spadnie..Za szafkę. Co nie przeszkadza jej tak leźć znowu!
kalair pisze:moś pisze:Bry szylkrecie, co wy wczoraj pilyscie? beze mnie
![]()
Nie bawie sie
O. Moś dotarł..Doberek. Zdjątko dzisiejsze, bo u nas słonko było, jakby co-
cassidy pisze:kalair pisze:cassidy pisze:kalair pisze:Ja przyszłam, to wszyscy poszli![]()
![]()
To se też idę...
To zdolna panna
Nie czytałaś jeszcze?Ona tak ma..Zasypia twardo na małej satelitce koło telewizora, a ponieważ się nie mieści, to jak uśnie, mocno, to spadnie..Za szafkę. Co nie przeszkadza jej tak leźć znowu!
Nie doczytałam![]()
Nie nadąrzam![]()
Jedynie zdjęcia staram się oglądać
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Bry szylkrecie, co wy wczoraj pilyscie? beze mnie
![]()
Nie bawie sie
O. Moś dotarł..Doberek. Zdjątko dzisiejsze, bo u nas słonko było, jakby co-
Myslisz ze bym zauwazyla ze niedzisiejsze?ale doceniam- dziekuje slicznie, gdzie mi znikasz, jeszcze nie czas na oblucje
cassidy pisze:Zeszły rok to jeszcze nie był tak dawno3 miesiące dopiero minęły
To prawie, jak nowe
kalair pisze:cassidy pisze:Zeszły rok to jeszcze nie był tak dawno3 miesiące dopiero minęły
To prawie, jak nowe
Tak..tylko tu żądają świeżych, jak bułeczki.. Ale Mośce mogę dawać jakiekolwiek..![]()
![]()
Ale daje świeże! żeby nie było!
cassidy pisze:Zeszły rok to jeszcze nie był tak dawno3 miesiące dopiero minęły
To prawie, jak nowe
kalair pisze:cassidy pisze:Zeszły rok to jeszcze nie był tak dawno3 miesiące dopiero minęły
To prawie, jak nowe
Tak..tylko tu żądają świeżych, jak bułeczki..Ale Mośce mogę dawać jakiekolwiek..![]()
![]()
kristinbb pisze:kalair pisze:cassidy pisze:Zeszły rok to jeszcze nie był tak dawno3 miesiące dopiero minęły
To prawie, jak nowe
Tak..tylko tu żądają świeżych, jak bułeczki..Ale Mośce mogę dawać jakiekolwiek..![]()
![]()
O ?
Nie wiedziałam ,ze są dwa rodzaje zdjęć??
Świeże i nie świeże...
cassidy pisze:kalair pisze:cassidy pisze:Zeszły rok to jeszcze nie był tak dawno3 miesiące dopiero minęły
To prawie, jak nowe
Tak..tylko tu żądają świeżych, jak bułeczki.. Ale Mośce mogę dawać jakiekolwiek..![]()
![]()
Ale wymagający
moś pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:cassidy pisze:Zeszły rok to jeszcze nie był tak dawno3 miesiące dopiero minęły
To prawie, jak nowe
![]()
O ?
Nie wiedziałam ,ze są dwa rodzaje zdjęć??
Świeże i nie świeże...
I te przeterminowane to podobno dla mnie, a mialam czasami poczucie dejavuczy jak to tam sie pisze
kalair pisze:cassidy pisze:kalair pisze:cassidy pisze:Zeszły rok to jeszcze nie był tak dawno3 miesiące dopiero minęły
To prawie, jak nowe
![]()
Ale wymagający
Okropnie!!! Co niektórzy gazety z dzisiejszą datą żądają!![]()
kalair pisze:cassidy pisze:kalair pisze:cassidy pisze:Zeszły rok to jeszcze nie był tak dawno3 miesiące dopiero minęły
To prawie, jak nowe
![]()
Ale wymagający
Okropnie!!! Co niektórzy gazety z dzisiejszą datą żądają!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Sigrid, Silverblue i 11 gości