Szylkretki Są piękne!:)Proszę o zamknięcie.:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 07, 2008 14:16

kalair pisze:
kothka pisze:
kalair pisze:Rozumiem. I to jest do zwrotu?

Kasa nie jest do zwrotu :D Za to lubię Unię Europejską, że oni dają a nie pożyczają :twisted:
Odesłać muszę jeden egzemplarz umowy tylko i znowu czekac... ciekawe ile tym razem ;)

Kiedyś się doczekasz! :wink: :wink:

No ba :twisted: Cierpliwość trzeba ćwiczyć ;))
Czekam tak już od początków listopada ;)

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pt mar 07, 2008 14:20

kothka pisze:
kalair pisze:
kothka pisze:

Kasa nie jest do zwrotu :D Za to lubię Unię Europejską, że oni dają a nie pożyczają :twisted:
Odesłać muszę jeden egzemplarz umowy tylko i znowu czekac... ciekawe ile tym razem ;)

Od początku listopada?! 8O 8O
No nie powiem...trzeba mieć duuużą cierpliwość! :lol: :lol:
Powodzenia w załatwianiu! To oczywiście na jakąś działalność? Trzeba mieć jakiś biznes plan? Możesz w skrócie napisać, jak się do tego zabrać?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 07, 2008 14:21

co tu sie dzieje? ja sie zastanawialam, gdzie mi zniknal ulubiony watek :roll: a tu sie okazuje, ze watek jest juz nowy :wink: gratulacje 8)
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pt mar 07, 2008 14:29

Pozdrowienia od Gosi i Axli, popatruję czasem na piękne koteczki i ich zdolną Pańcie , podrapki i całuski.
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pt mar 07, 2008 14:31

Adrianapl pisze:co tu sie dzieje? ja sie zastanawialam, gdzie mi zniknal ulubiony watek :roll: a tu sie okazuje, ze watek jest juz nowy :wink: gratulacje 8)

Dzięki Adrianko.. :wink:
Dla Ciebie-
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt mar 07, 2008 14:33

kirke18 pisze:Pozdrowienia od Gosi i Axli, popatruję czasem na piękne koteczki i ich zdolną Pańcie , podrapki i całuski.

Halo Kirke! Miło Cię słyszeć :wink:
Rzuć czasem jakieś zdjątko Axelki! :wink: :wink:
Piękności nigdy za wiele! Dziękujemy za podrapki, całuski i wzajemnie przesyłamy! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt mar 07, 2008 14:35

kalair pisze:
kothka pisze:
kalair pisze:
kothka pisze:

Od początku listopada?! 8O 8O
No nie powiem...trzeba mieć duuużą cierpliwość! :lol: :lol:
Powodzenia w załatwianiu! To oczywiście na jakąś działalność? Trzeba mieć jakiś biznes plan? Możesz w skrócie napisać, jak się do tego zabrać?

To akurat by program "Nowe Kwalifikacje Kobiet" dla kobiet po 30-tce ;)
Na założenie działalności. Biznesplan pisaliśmy na szkoleniu (z darmowymi obiadkami i noclegami :twisted: ), można było dostać 11500 zł. Niestety, ten projekt już się skończył.

Od 28 marca będą nowe projekty z dofinansowaniem do nowej działalności gospodarczej, teraz będzie można dostać do 40 000 zł, ale szczegółów jeszcze nie znam

Jak będą szczegóły to Ci pomogę, jak będziesz chciała pisać :) Jestem po szkoleniu z pisania wniosków o dofinansowanie unijne :twisted:

kothka

Post » Pt mar 07, 2008 14:47

Ok. Jak coś będziesz wiedziała, daj znać. Brzmi ciekawie, ale pomysłów na razie niet :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt mar 07, 2008 14:48

kalair pisze:Ok. Jak coś będziesz wiedziała, daj znać. Brzmi ciekawie, ale pomysłów na razie niet :roll:

Pomysł sie zawsze znajdzie jak trzeba :)

kothka

Post » Pt mar 07, 2008 14:57

kothka pisze:
kalair pisze:Ok. Jak coś będziesz wiedziała, daj znać. Brzmi ciekawie, ale pomysłów na razie niet :roll:

Ba! Chyba nie tak prosto..Bez pomysłu nie ma kasy, a o to nie jest łatwo. Jak się wokół rozejrzysz, to chyba nie brak niczego.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt mar 07, 2008 15:05

kalair pisze:
kothka pisze:

Ba! Chyba nie tak prosto..Bez pomysłu nie ma kasy, a o to nie jest łatwo. Jak się wokół rozejrzysz, to chyba nie brak niczego.

Wbrew pozorom, to brakuje wielu rzeczy jeszcze ;)
A poza tym nei trzeba być jedynym, ważne żeby być najlepszym, czymś się wyróżnić

ja pomysłów mam tysiące, tylko kasy na realizację nie bardzo ;)

Najważniejsze to żebyś wiedziała co chcesz robić, bo zajmowanie się czymś, czego się nie lubi to koszmar (np nie wyobrażam sobie siebie jako sprzedawcy w sklepie - więc sklepu tradycyjnego mieć nie będę)

kothka

Post » Pt mar 07, 2008 15:09

Ha! Mój mąż chciałby kawiarenkę, ale patrząc na ilość tego typu lokali u nas-odpada...
Teraz obok nas budują kompleks sportowy. Może warto by było pomyśleć o otwarciu czegoś ? Niedużego. Ale żadnej tam budki z hot-dogami! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt mar 07, 2008 15:15

kalair pisze:Ha! Mój mąż chciałby kawiarenkę, ale patrząc na ilość tego typu lokali u nas-odpada...
Teraz obok nas budują kompleks sportowy. Może warto by było pomyśleć o otwarciu czegoś ? Niedużego. Ale żadnej tam budki z hot-dogami! :twisted:

Z kawiarenkami i innymi takimi rzeczami, które mają kontakt z żywnością dla ludzi (a więc i z Sanepidem) są zawsze problemy ;) Bo obostrzone przepisy sanitarne. W sumie nigdy nie byłam w twoim mieście to nei bardzo się orientuję, ale coś własnego zawsze warto mieć (jak ktoś lubi sam mysleć oczywiście ;)) Ja nie potrafię pracować za długo jak mam nad głową kogoś kto mi mówi co i jak mam robić

kothka

Post » Pt mar 07, 2008 15:26

kothka pisze:
kalair pisze:Ha! Mój mąż chciałby kawiarenkę, ale patrząc na ilość tego typu lokali u nas-odpada...

Z kawiarenkami i innymi takimi rzeczami, które mają kontakt z żywnością dla ludzi (a więc i z Sanepidem) są zawsze problemy ;)

I tego się właśnie obawiam. Dlatego mnie to się nie uśmiecha.
Kwiaciarnia? Jest chyba z 10..To z kolei mnie by pasowało :wink:
Ciesz się, że masz tysiące pomysłów! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt mar 07, 2008 15:55

Obrazek
no i jak? qrcze nie umiem wklejać dużych zdjęć
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt mar 07, 2008 16:02 przez kirke18, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek