Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agitarius pisze:meggi 2 pisze:Nie było mnie tu dawno, co dobrego u kotków?
A u kotków smutne wieści.Niedość , że Bieluni wyszły ropnie znowu
to Diabełek znów ma problemy z łapkami, znowu go boląBył u wete na zastrzyku przeciwbólowym ale wetka stwierdziła ,, że nie można go ciągle szprycować takimi zastrzykami bo go one go wykończą.Zaproponowała kuracje z BALSAMEM KOŃSKIM ponoc ma mu ulzyć w bólu.Więc zobaczymy czy coś mu to pomoże.Oby
![]()
Petunia bidulka też nienajlepiej.Ona kiedys miała raka zostala zoperowana ale niestey doszło do przeutów. Mam na ciałku guzy z których zaczęło wyciekać.Tez była u weta dostała zastrzyk ale niestety to juz chyba jej ostnie dni.
Justyna martwi się, że będzie musiała pomóc jej odejśćAle to tylko wtedy gdy będzie juz ostatecznośc.Bidula nie może się meczyć w nieskończonośc
meggi 2 pisze:Agitarius, proponowałąm to lekarstwo http://www.biowet.com.pl/produkty.php?go1=241, zapytajcie sie koniecznie lekarza. Balsam konski - to chyba to samo co masc konska ,mozna poczytac w goglach. Te masci mozna kupic na słowacji, sa rozne rodzaje : chlodzace i rozgrzewające. One składaja sie z 25 ziół i zeby kot nie lizał tylko tego. Mam te masci sama uzywam, ale chetnie moge podzielic sie z kotkiem, jezeli ma pomagac. Tylko jaki rodzaj rozgrzeająca czy chłodzaca. Ale uwazam ze Felissimo tez moze sie przydac. Wypytajcie sie lekarza.
mestudio pisze:No to super, mam nadzieję, że bazarek pomoże w spłacie długu, choć trochę
pepperoni pisze:u mnie na koncie kolejne 30złza bazarek od Callisto
takze fajnie bo bazarek sie zakonczyl elegancko i bede miec dla p.Justyny 55zł a ze trzeba zaokraglic to 60zł
meggi 2 pisze:tak zle nie jest, widzialam na Alegro po 25zl, tylko nie wiem jakiej produkcji ja mam niby szwajcarskiej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 78 gości