"PERSICA"- ma juz kogos kto na nia czeka :) /fotki

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw mar 06, 2008 10:11

Cieszymy się że znalazła na razie wirtualnego opiekuna, a czas...

A czy Niebieska już wypuszczona na pokoje? :catmilk: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw mar 06, 2008 10:12

Jednak co warszawa to warszawa...
Mimo wszystko macie lepszy dostęp do dobrych wet... :(

Ja nie wiem ,czemu Warszawa napisałam z małej litery , chyba z zazdrości.. :roll: Ech, nie będę poprawiać...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw mar 06, 2008 10:34

wszystko ok mieszkam na wsi pod Warszawą-jak musze tam pojechac do pracy to mi wątroba sie przewraca.Mała literka jak najbardziej na miejscu.W Warszawie nie da sie żyć.....ale do weterynarzy mam szczęście.Po prostu trafiam na ludzi,którzy mnie pokierują.Dzięki temu potem sama mogę cos podpowiedzieć.A dr.Kurski konsultuje przypadki z całej Polski-do tego jest melomanem a ja i mąż muzycy jesteśmy więc mamy chody. :D Jak cos potrzeba....pisz.
Serniczek

Post » Czw mar 06, 2008 11:31

No to w takim razie z TAKA opieka wirtualna i wpraciem Waszych kciukow musimy wierzyc , ze jej los sie odmieni i gdzies juz tam nowy , cudowny domek ja odnajdzie :D
Ostatnio edytowano Czw mar 06, 2008 15:20 przez lidiya, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Czw mar 06, 2008 15:00

Łezka mi się o oku kręci z radości ! Niebieska pewnie nie zdaje sobie sprawy, jaki duży przełom w jej życiu zafundowała Seniczek :1luvu: Własny Domek na pewno już tuż-tuż...
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pt mar 07, 2008 9:21

Chciałabym dla niej zmienić cokolwiek.Na lepsze.....żeby była szczęśliwa.To taka delikatna rasa.......wymaga troski i wielkiej miłości.Blu blu mam w sercu........pokochałam ją od pierwszego spojrzenia.Jest śliczna i ma w oczach to co moje koty......mądrość i pomimo przeżyć - wiarę w człowieka.Szukam jej domu....... :)(wirtualna opieka to tak niewiele.......nigdy nie będzie tym co kotu naprawdę potrzebne-ale chociaż tyle mogę.....)
Serniczek

Post » Pt mar 07, 2008 11:39

Serniczek pisze:Chciałabym dla niej zmienić cokolwiek.Na lepsze.....żeby była szczęśliwa.To taka delikatna rasa.......wymaga troski i wielkiej miłości.Blu blu mam w sercu........pokochałam ją od pierwszego spojrzenia.Jest śliczna i ma w oczach to co moje koty......mądrość i pomimo przeżyć - wiarę w człowieka.Szukam jej domu....... :)(wirtualna opieka to tak niewiele.......nigdy nie będzie tym co kotu naprawdę potrzebne-ale chociaż tyle mogę.....)

Serniczku możesz chociaż tyle albo tyle. To wspaniałe, że wspierasz Blu Blu.

olka&bartek

Od: Nie sie 26, 2007 15:22

Post » Pt mar 07, 2008 20:55

No to chociaż podrzucę Niebieską wieczorową porą...

kristinbb

Post » Pt mar 07, 2008 20:57

Serniczek pisze:wszystko ok mieszkam na wsi pod Warszawą-jak musze tam pojechac do pracy to mi wątroba sie przewraca.Mała literka jak najbardziej na miejscu.W Warszawie nie da sie żyć.....ale do weterynarzy mam szczęście.Po prostu trafiam na ludzi,którzy mnie pokierują.Dzięki temu potem sama mogę cos podpowiedzieć.A dr.Kurski konsultuje przypadki z całej Polski-do tego jest melomanem a ja i mąż muzycy jesteśmy więc mamy chody. :D Jak cos potrzeba....pisz.

A nie mówilam ,ze pozazdrościć... :lol:

kristinbb

Post » Pt mar 07, 2008 21:23

A ja już odpięłam banerek, bo inne biedulki czekają na pomoc :(

Ja też najchętniej wyprowadziłabym się na wieś.
Uwielbiam ciszę, śpiew ptaków budzących cię z rana, kwiatki na łące...
Tylko z moimi 6 kotkami byłby problem, bo łaziły by wszędzie, a ja umierałabym o nie ze strachu :( Jak jadę na działkę za miasto z 2 kotkami
bo więcej bym nie upilnowała, to głowa mi chodzi na okrągło praktycznie.
Skubańce potrafią po siatce przełazić 8O
Już nie przynudzam!
Życzę Niebieskiej najlepszego domku na świecie :ok: :ok: :love:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob mar 08, 2008 7:18

Dzień dobryyyyyyy!!! :lol:

kristinbb

Post » Sob mar 08, 2008 10:28

witanko witanko!!!!
Serniczek

Post » Sob mar 08, 2008 22:53

Specjalnie dla serniczka i calej reszty kochanych forumowiczow najnowsze foteczki z dzis:

Obrazek
By lidzia

Obrazek
By lidzia

Futerko odrasta. bardzo sie boje, ze nie damy sobie rady z futrem :(
Fundacja to nie miejsce dla takiej arystokratki :(
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Sob mar 08, 2008 23:09

Śliczne cudo :love:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie mar 09, 2008 10:48

Co za piękny kotuś!!!!!Dziękuję za zdjęcia.Szukam intensywnie domu dla Blu,blu........(mam takiego samego kicia-chłopczyka z adopcji.Ma futro ponadnormatywne-podcinam je co jakis czas i czeszę grzebieniem obrotowym.Nie ma dużych tendencji do kołtunów-starczy przeczesać co 2-3 dzień.W paczuszcze dla kici bedzie grzebień i pasta odkłaczająca.....na pewno codziennie dostaje miseczkę -wystarczy wycisnąć paseczek pasty na jedzonko.A Blu blu rozpycha sie w moim sercu coraz bardziej.........muszę znależć dla niej dom!!!!! Wycałujcie i wymiziajcie tego najpiekniejszego kota na świecie od Sernika!!!!!!! :D :D
Serniczek

[poprzednia][następna]