BANDA KULAWEGO 15- Przygody Trzyłapnej Agatki :)))))))))))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 05, 2008 19:10

trawa11 pisze:
Marcelibu pisze:
trawa11 pisze:nie wiem o co chodzi :oops: ale se tez kliknęląm :oops:

Jest strona internetowa, na której sadzisz drzewo. Wraz z odwiedzinami na Twojej stronie z drzewem przez znajomych, których informujesz o tym fakcie - Twoje drzewo rośnie, od malutkiego do dużego. Podobno za zasadzenie każdego wirtualnego drzewa jacyś "oni" posadzą jedno prawdziwe. Odwiedzać daną strone z drzewem można kilka razy dziennie, ale liczy sie wejście jeden raz z jednego komputera na dzień. Ot i cała historia. Jesli wejdziesz na stronę z czyimś drzewem, to tam jest "posadź własne" i wtedy tak samo robisz.

kliknęlam w Femczyne :lol:
a gdzie jest Twoje :roll: :roll: :roll:

A ja nie mam... :oops:
Marcelibu

Post » Śro mar 05, 2008 19:13

Bo drzewek już nie można dosadzać. Teraz można już tylko pielęgnować te istniejące. Dlatego polecam Waszej zyczliwej pamięci badylki z mojego podpisu! Codziennie! :D
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro mar 05, 2008 19:14

Marcelibu pisze:
trawa11 pisze:
Marcelibu pisze:
trawa11 pisze:nie wiem o co chodzi :oops: ale se tez kliknęląm :oops:

Jest strona internetowa, na której sadzisz drzewo. Wraz z odwiedzinami na Twojej stronie z drzewem przez znajomych, których informujesz o tym fakcie - Twoje drzewo rośnie, od malutkiego do dużego. Podobno za zasadzenie każdego wirtualnego drzewa jacyś "oni" posadzą jedno prawdziwe. Odwiedzać daną strone z drzewem można kilka razy dziennie, ale liczy sie wejście jeden raz z jednego komputera na dzień. Ot i cała historia. Jesli wejdziesz na stronę z czyimś drzewem, to tam jest "posadź własne" i wtedy tak samo robisz.

kliknęlam w Femczyne :lol:
a gdzie jest Twoje :roll: :roll: :roll:

A ja nie mam... :oops:

nie wiedziałam :oops:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro mar 05, 2008 19:17

ajmk pisze:Bo drzewek już nie można dosadzać. Teraz można już tylko pielęgnować te istniejące. Dlatego polecam Waszej zyczliwej pamięci badylki z mojego podpisu! Codziennie! :D

No przeca obiecałam :D . Idę kliknąc! Oba?
Marcelibu

Post » Śro mar 05, 2008 19:20

Marcelibu pisze:
ajmk pisze:Bo drzewek już nie można dosadzać. Teraz można już tylko pielęgnować te istniejące. Dlatego polecam Waszej zyczliwej pamięci badylki z mojego podpisu! Codziennie! :D

Możesz nawet oklikać moich znajomych ;) Tam jest taka lista. I mam tam
niedbaluchów, co wcale o swoje drzewa nie zabiegają!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro mar 05, 2008 19:22

Marcelibu pisze:

to se tez kliknęlam :wink:
Obrazek

Danusia

Post » Śro mar 05, 2008 19:22

A gdzie trzeba wejść, żeby zasadzic swoje drzewo :oops: . Młoda zobaczyła i tez chce mieć swoje?
Marcelibu

Post » Śro mar 05, 2008 19:30

Marcelibu pisze:

A gdzie trzeba wejść, żeby zasadzic swoje drzewo :oops: . Młoda zobaczyła i tez chce mieć swoje?

No przecież piszę, że już nie można. Była pula 70 tysięcy. I już tyle jest posadzonych. Tyleż samo zostanie posadzonych w parkach narodowych w realu! Teraz trzeba tylko odwiedzać. Te co już są.
Polecam się życzliwej pamięci :D
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro mar 05, 2008 19:32

ajmk pisze:
Marcelibu pisze:

No przecież piszę, że już nie można. Była pula 70 tysięcy. I już tyle jest posadzonych. Tyleż samo zostanie posadzonych w parkach narodowych w realu! Teraz trzeba tylko odwiedzać. Te co już są.
Polecam się życzliwej pamięci :D

No to Młoda będzie smutna. Ale ja będę klikać!
Marcelibu

Post » Śro mar 05, 2008 19:34

Femki nie ma. Ciekawe, może dziś kółeczka w bordowej ruince tylko w lewo skręcają? :roll: :twisted:
Marcelibu

Post » Śro mar 05, 2008 19:36

Marcelibu!! Ależ Ty jesteś złośliwa! 8O
Ale poczekaj, kochana... Kiedyś Cię Bozia pokara... Jak będziesz autko miała :twisted:

Solidarność kierowców!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro mar 05, 2008 19:41

A moze jednak ten niedoszły narzeczony.........
Obrazek

Danusia

Post » Śro mar 05, 2008 19:42

ajmk pisze:Marcelibu!! Ależ Ty jesteś złośliwa! 8O
Ale poczekaj, kochana... Kiedyś Cię Bozia pokara... Jak będziesz autko miała :twisted:

Solidarność kierowców!!

Oj, tam... Zaraz złośliwa. 8)

Może byś tak coś o Blanusi napisała... I do Warszawki się szykuj! :D . Już się doczekac piątku nie mogę 8) :dance: :dance2:
Marcelibu

Post » Śro mar 05, 2008 19:43

trawa11 pisze:A moze jednak ten niedoszły narzeczony.........

Obawiam się, że Femka jakieś omamy miała. Może pan po prostu chciał być miły, a Aneta od razy "narzeczony"... Chyba sobie naobiecywała :twisted: ...
Marcelibu

Post » Śro mar 05, 2008 19:49

Marcelibu pisze:
trawa11 pisze:A moze jednak ten niedoszły narzeczony.........

Obawiam się, że Femka jakieś omamy miała. Może pan po prostu chciał być miły, a Aneta od razy "narzeczony"... Chyba sobie naobiecywała :twisted: ...

nooo,i zaraz nam nowinę obwieści :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]