No cóż...obiecałam przecież W sierpniu bardzo chętnie (byle nie weekend z 15) Was ugoszczę na grillu.
Tylko przydałaby się konkretniejsza data i chętni (i preferencje co do grilla też, bo nie bede przecież wegetarianek karmić kotletem )
Mścisław [']21.10.2010 Konstancja ['] 14.08.2017 Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą.
Ja również jestem za, zwłaszcza że w końcu udało mi się poznać liczną grupkę Kociarzy z Białego
AniHili, masz wspaniałe kociaki!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ponawiam propozycję spotkania Wiem, że jestem nowa na tym wspaniałym Forum, ale Iwona i Pani Agata mnie już znają i mam nadzieję, że potwierdzą, iż jestem poważną osobą (mam nadzieję ). Pewnie zapoznamy się w najbliższy weekend, ale miło by było spotkać się na spokojnie, że się tak wyrażę.
Tak więc ponawiam propozycję spotkania w gronie białostockich Kociarzy
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Erin nie wiem czy cos sie wykroi bo ten koniec wakacji jakis zabiegany a i ten watek to tak sobie srednio zyje, jesli chcesz zeby ktos przeczytal twoj post pisz w naszym watku adopcyjnym