trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
Beskid disco

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
to Disco Polo![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
Jakie disco polo! To muzyka z przyszłością!
moś pisze:trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
Beskid disco
to Disco Polo![]()
![]()
moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
Raczej z przeszloscia- nie spiewaj juz
moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
Iskropka pisze:trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
Iskropka pisze:trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
trawa11 pisze:Iskropka pisze:trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
co to![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:Iskropka pisze:trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
co to![]()
![]()
Jak to co?! Tańce kowbojskie!![]()
Dla osób w podeszłym wieku, o ile dobrze widzę..
kalair pisze:moś pisze:trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
Beskid disco
Też..Nie byłaś jeszcze z kaczuszką?
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
Zamilknę. Na zawsze.![]()
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
Beskid disco
dzisiaj sie nie myje..jest 4 marcazjedlismy dzis z Jj na kolacje chlebek z surowa cebula, bedziemy solidarnie pachniec
trawa11 pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:trawa11 pisze:Iskropka pisze:No no!!! Fiu fiu!!!! Nie mogę się tylko zorientować czy to repertuar klasyczny czy nieco lżejszy?
to Disco Polo![]()
![]()
Beskid disco
dzisiaj sie nie myje..jest 4 marcazjedlismy dzis z Jj na kolacje chlebek z surowa cebula, bedziemy solidarnie pachniec
trzeba było jeszcze czosnku dołozyc![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 44 gości