ALARM - okolice Wysokiego Mazowieckiego- ktoś coś wie?

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon mar 03, 2008 23:23 ALARM - okolice Wysokiego Mazowieckiego- ktoś coś wie?

kolega z psiego forum pisze:Jest koło Wysokiego mazowieckiego "ferma" psów nierodowodowych. Które żyją w klatkach po lisach. Jest tego kilkadziesiąt suk. I szczeniaki jakoś się widocznie sprzedają. Ale dopóki jest zbyt takie obozy będą istniały.

ktoś coś wie na ten temat?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto mar 04, 2008 10:53

Koszmar.... :cry:
a są jakies konkrety? bo tu niestety troche konkretów by sie przydało...
może by tak Emir dać znac?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto mar 04, 2008 18:28

właśnie to jedyny post kolegi na ten temat, dalej były tylko wyklinania na telewizję, która nie zajmuje się tematem... post jest świeży, ale nie wiem, jak dawno on to widział, gdzie konkretnie się znajdowało itp. konkretniejszych danych :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto mar 04, 2008 19:43

jak by ci sie udało cos dowiedziec...ja jestem w stałym kontakcie z Oktawią z dogo...
Obrazek

dorcia44

Post » Sob mar 08, 2008 23:02

na razie nie za bardzo działa całe forum, a chłopak nic więcej nie wie :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie mar 09, 2008 12:25

szkoda :cry:
jak sobie pomyśle ile takich działa rozsypanych po całej Polsce... :?
Obrazek

dorcia44