trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:No kiedyś przyjadę, i Cię zaskoczę!![]()
czekam z niecierpliwoscia![]()
![]()
trzymama Cie za slowo
A co wyczytałaś z tej -zielonej notabene-buźki?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:No kiedyś przyjadę, i Cię zaskoczę!![]()
![]()
trzymama Cie za slowo
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:No kiedyś przyjadę, i Cię zaskoczę!![]()
![]()
trzymama Cie za slowo
A co wyczytałaś z tej -zielonej notabene-buźki?![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:No kiedyś przyjadę, i Cię zaskoczę!![]()
![]()
trzymama Cie za slowo
ze u dentysty byłas
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:No kiedyś przyjadę, i Cię zaskoczę!![]()
![]()
trzymama Cie za slowo
ze u dentysty byłas
Ehe...I zostały mi TRZY ząbki...Dziękuję ...Mam więcej ..Troszkę, ale więcej..
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:Ehe...I zostały mi TRZY ząbki...Dziękuję ...Mam więcej ..Troszkę, ale więcej..
![]()
to pokaż![]()
policzymy
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Ehe...I zostały mi TRZY ząbki...Dziękuję ...Mam więcej ..Troszkę, ale więcej..
![]()
to pokaż![]()
policzymy
Pewnie! Za dużo wymagasz! Uzębienie nie każdemu sie pokazuje!![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:Słyszałam, że KOT jest. Może. Trzeba to sprawdzić....
gazeta![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Ehe...I zostały mi TRZY ząbki...Dziękuję ...Mam więcej ..Troszkę, ale więcej..
![]()
to pokaż![]()
policzymy
Pewnie! Za dużo wymagasz! Uzębienie nie każdemu sie pokazuje!![]()
słuszna racja
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Słyszałam, że KOT jest. Może. Trzeba to sprawdzić....
gazeta![]()
Tak! I jest.Kupiłam, i muszę pooglądać.
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Słyszałam, że KOT jest. Może. Trzeba to sprawdzić....
gazeta![]()
Tak! I jest.Kupiłam, i muszę pooglądać.
obrazki![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, Nul i 35 gości