Radości i rozterki. GINGERS OD STR 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 25, 2008 22:46

Potwierdzam, kolory na stronie są żywsze od tych rzeczywistych, rzeczywiste są jakby spłowiałe. U nas były w kolorze kawy z mlekiem oraz w dwóch odcieniach zieleni - taki sprany i żywo jaskrawy prawie fluo...w sklepach są jeszcze bordo i fiolet - bordo ciemny, fiolet - sprany...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon lut 25, 2008 22:55

Gdybys mogla zobaczyc. Wodzislaw jest niedaleko od Rybnika. Interesuja mnie kolory albo: kawa z mlekiem, rudy lub brąz, w najgorszym wypadku zieleń ( objetnie jaki odcień może byc nawet oliwka) Ale musiałyby byc wszystkie 3 jednakowe tylko 2 szt. 200x250 i 1 szt 150x250.
No i gdybys mogla się też wybrac to zapraszam. Poznałabys moje futra
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw lut 28, 2008 16:35

Iburg, narazie jeszcze nie pojechałam do Ikei, może na następny tydzień tam będe. Wtedy zobacze co ile kosztuje i dam Ci znać.

My mamy jeszcze taką narzutę:
Obrazek
podobno to jest kolor zielony :roll: ale vhyba bardziej oliwkowy. Ona była ciemniejsza ale sie trochę sprała. Czy taki kolor też może być?
Kawę z mlekiem to sama bym chciała, ale prawdę mówiąc nie widziałam nigdy.

Dostępne wymiary to: 150x250 i 220x250
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Czw lut 28, 2008 18:58

oto Gingers:
Obrazek

tak słodko patrzę:
Obrazek

a tak sie gryzę:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dwa ostatnie zdjęcia Gina z tej sesji zostawiam na podwieczorek 8)
Tak, że CDN
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Czw lut 28, 2008 19:34

Gin PRZEPIĘKNY! :love:
Jego spojrzenie powala na kolana :)

Na ostatnim zdjęciu też narzuta z Ikei? Do sypialni (przyszłej) by mi pasowała ;)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw lut 28, 2008 21:02

U nas tylko narzuty z Ikei, zresztą 2/3 mieszkania to Ikea, to już chyba uzależnienie od tego sklepu :roll:
Obrazek

zunia

Post » Czw lut 28, 2008 22:49

Taki kolor tez mógłby byc. Chodzi tylko o to żeby wszystkie trzy były jednakowe. Mam zielono, bezowe dywany i kawa z mlekiem w esyfloresy brązowo-rude komplet 3-2-1. Więc pasuja kolory:, brąz, rudy, zielony, kawa z mlekiem, oliwka.

Ależ Gin jest cudny, i te jego oczy niebieściutkie. I ten długi pyszczek i skośne oczka. A jaki on jest? bo wygląda słodko.
A zdjęcia piekne.
Czekam na dalsze fotki. A trafią sie też kociaste w całości?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw lut 28, 2008 22:57

zunia pisze:Iburg, narazie jeszcze nie pojechałam do Ikei, może na następny tydzień tam będe. Wtedy zobacze co ile kosztuje i dam Ci znać.

My mamy jeszcze taką narzutę:
Obrazek
podobno to jest kolor zielony :roll: ale vhyba bardziej oliwkowy. Ona była ciemniejsza ale sie trochę sprała. Czy taki kolor też może być?
Kawę z mlekiem to sama bym chciała, ale prawdę mówiąc nie widziałam nigdy.

Dostępne wymiary to: 150x250 i 220x250

Ale brzucho :-)

A o Gingersie nic nie napiszę bo mnie zatkało dokumentnie na ten widok wspaniały!

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt lut 29, 2008 9:43

Ginuś jest kochanym kotkiem ale też bardzo ruchliwym.
Rozumie np, że Punieczkę ma zostawić w spokoju. Natomiast z Tosia zawsze się kończy walką mimo, że zaczyna się myciem i przytulaniem.
Poprostu Gin nagle bez uprzedzenia skacze na Tośkę i gryzie. Tosia dużo wytrzymuje ale jak Gin zaczyna ja ciągnąć za uszy to Tosia sobie czasami syknie, oczywiście on udaje, że tego nie słyszy.
Ginak jak dostanie werwy to nie ma w mieszkaniu miejsc na ktore by nie skoczył, raz mu sie tylko nie udało-chciał wskoczyć na szafę wysoką prawie do sufitu. Spadając zostawił ślady swoich uzbrojonych łapek na drzwiach szafy :evil:
Raz w tygodniu sobie siurnie poza kuwete, Kupole też czasami lądują na trasie ucieczki z kuwety, bo Gin nie ma czasu stać w kuwecie aż kupka się w niej znajdzie.
No poprostu kochany słodziak jest z Gina.
Obrazek

zunia

Post » Nie mar 02, 2008 23:42

Przeżyłam ten okropny wiatr, mimo, że byłam w domu tylko z kotami i nie powiem-bałam się jak diabli. Teraz już rodzina w komplecie i jest nam raźniej :D
Obrazek

zunia

Post » Pon mar 03, 2008 9:14

W tych błękitnych Ginowych ślepkach można się po prostu...utopić... :1luvu: :love: :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon mar 03, 2008 10:36

Cudne niebieskie ślepia, ale ty wiesz, że ja kocham otisowatośc w każdym innym kocie :twisted:

izaA

Post » Pon mar 03, 2008 15:23

Cieszę się, że zaglądacie i że fotki się podobają. Za chwile wstawie fotki z akrobacji Gina.

Gin waży 3,600 8O ale nie widać to po nim, tak sie zastanawiam czy to już za dużo czy nie.

Tośka strasznie traci sierść, nie wiem czy to pogoda czy jej czegoś brakuje,

Punieczka ma się dobrze, tyle, że raczej śpi całymi dniami. Apetyt jej dopisuje i pomimo, że nie lubi przechodzić w pobliżu Gina lub Tośki to do kuwety dzielnie idzie. Zresztą do miski też, wtedy jej koty nie przeszkadzaja.

Fotki zaraz beda.
Obrazek

zunia

Post » Pon mar 03, 2008 16:17

To ja czekam :twisted:

izaA

Post » Pon mar 03, 2008 16:22

Nie wiem ile jeszcze zostało do końca tej strony, wolałabym nowe foty dać na następnej stronie bo na tej jest już chyba za dużo.
Obrazek

zunia

[poprzednia][następna]