PILNE!!!!Kotki w Krakowie - szczegóły + prośba!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 01, 2003 21:45

Myszka- czy to z toba namawiamy banane na dogomanii na sterylke jej suczki?
zakladam watek z pytaniem o dobrego veta w zielonej gorze
jezu, chcialabym moc przygarnac choc jednego z tych koteczkow :( szkoda, ze moja kota taka wredna :( trzymam kciuki za pomyslny obrot sprawy

Masza

Od: Pt lut 28, 2003 0:26

Post » Pon wrz 01, 2003 22:11

Ze mną namawiamy, ze mną :D

Ja też mam nadzieję, że sprawa sie rozwinie... już wczoraj był jeden chętny znowu, ale zniechęciło go trochę, że trzeba czekać dwa tygodnie (jedyny plus, babka chce żeby kotki przepisowo podrosły...), więc w sumie nie wiem, czy się zdecyduje. Bo żona namawiała go już, a na klatce mieli też jakieś ogłoszenie o kotkach.

myszka

Od: Pt sie 09, 2002 13:45

Post » Pon wrz 01, 2003 22:28

:D no prosze! jaki internet jest maly! :lol:
kurcze, przypomnialo mi sie, ze kiedy szukalam domu dla rudego- chetny byl K Globisz, ale wtedy kot bylby wychodzacy- dom z ogrodkiem, zapytamy jutro, czy aktualne, chcial rudego kota koniecznie.

Masza

Post » Pon wrz 01, 2003 22:35

Masza pisze::D no prosze! jaki internet jest maly! :lol:

I jedno miasto, i na forach też się kłębimy tych samych :D

kurcze, przypomnialo mi sie, ze kiedy szukalam domu dla rudego- chetny byl K Globisz, ale wtedy kot bylby wychodzacy- dom z ogrodkiem, zapytamy jutro, czy aktualne, chcial rudego kota koniecznie.

TEN Globisz? 8O O, moje serce...

myszka

Post » Pon wrz 01, 2003 22:47

ten ten, :D co kotka za autografik? ;)

Masza

Post » Pon wrz 01, 2003 22:57

*mdleje*

Dam i dwa :lol: :oops: To jeden z moich największych sentymentów z krakowskich aktorów, a teraz jestem świeżo po "Aniele w Krakowie" i ten tego :oops:

Masza... a jak ty masz takie znajomości... to kim TY musisz być 8O :lol: Przyznaj się, jakaś grubsza szycha z ciebie :D

myszka

Post » Pon wrz 01, 2003 23:20

myszka pisze:*mdleje*

Masza... a jak ty masz takie znajomości... to kim TY musisz być 8O :lol: Przyznaj się, jakaś grubsza szycha z ciebie :D

:ryk: :ryk: :ryk:
ja calkiem szara ten tego myszka jestem ;), tylko Krakow po prostu maly jest i gdzie sie nie ruszyc kazdy kazdego zna. Jak to bylo w "Kasi i Tomku"? ze krakow to wielka wieś jest? :lol:
dam znac jutro co i jak :1luvu: z chetnym na kota rudego.

Masza

Post » Pon wrz 01, 2003 23:25

Ufff, już myślałam, że będę musiała się bać z tobą rozmawiać, albo co 8) :D :ryk: :ryk: :ryk:
Czemu JA nikogo nie znam? :( Muszę zacząć więcej się kręcić po mieście i sledzić interesujące osoby :D Tak to jest jak się mieszka na granicy z Wieliczką :roll:

myszka

Post » Wto wrz 02, 2003 20:41

Myszka czy dostalas maila ode mnie, bo juz sie gubie :oops:
nic jeszcze nie wiem, bo sa urlopy :? ale znaczy to tez, ze nie dostalam jeszcze odmowy, wiec...
jak cos bede wiedziec dam znac- jutro jakies imieniny, moze cos sie ruszy. swoja droga uspic takie duze kocieta ta kobita chce? to nie mogla wczesniej pomyslec otym? grrr. biedne kotki.

Masza

Post » Wto wrz 02, 2003 21:27

Okrężną drogą, ale doszedł ;) OK, ja czekam, koty na razie też - mam nadzieję... Tak, wiesz, to jest właśnie najgłupsze w tym wszystkim - nie pomyślała ani przed faktem ciąży, ani w trakcie, tylko teraz... Ja nie mam słów, tym bardziej, jak się dowiedziałam, że kotki są rude, nawet średnio inteligentny człowiek wie, że takie umaszczenie jest dość łatwo wypchnąć, to trzeba nie mieć za grosz dobrej woli, albo pomyślunku :? No cóż. Na razie trochę osób pyta o kociki.

myszka

Post » Wto wrz 02, 2003 21:48

moze ona tak z przeproszeniem straszy... zeby na litosc ludzi wziac...
sorki za ta okrezna droge, najwyrazniej dyskusja na dogomanii wyczerpala mnie intelektualnie :lol:
ide snic o lepszym swiecie.
dobranocki.

Masza

Post » Wto wrz 02, 2003 21:59

Może i tak, ale jakoś nie mam za grosz szacunku dla straszenia śmiercią cudzą lub własną :?

Nie ma sprawy, okrężna droga działa bez zarzutu :lol: Ja właśnie wykopałam TŻta na deszcz ( :twisted: ), też jeszcze pójdę podyskutować na dogomanii, no i czas do łóżeczka.

BTW, dostałam dwa kolejne maile o kotki :D

myszka

Post » Czw wrz 04, 2003 12:29

U mnie niestety nie ma żednych znajomych którzy chcieliby koty... tzn. jest jedna bo zdechla jej kicia miesiac temu, ale teraz zlapalo ja takie uczulenie na koty ze jak poglaska, to nie moze wytrzymac... Pytalam juz wszystkich czy chca kota - bo ja moge im przywiesc ze wsi, gdzie niedawno okocily sie kotki... ale nikt nie moze, a to uczulenie, a to pies, kot... albo mama :)
Życze powodzenia w szukaniu domków dla kociaczków!
To ja LILI.
PS. Nie umiem wstawić do podpisu fotki... łeeeeeee chlip chlip :(

Manta

Od: Nie kwi 27, 2003 15:25

Post » Pt wrz 05, 2003 18:18

http://www.ktoz.krakow.pl/r-news.html
niestety dzwonimy juz 3 dni i nikogo nie ma :(( urlopy chyba, czy co?
jeszcze dzis poznym wieczorem sprobuje.
to link to krakowskiego schroniska, wg ktorego w najblizsza niedziele jest aukcja- podobno rude szybko domki znajduja na takich aukcjach. Chetnie bym pomogla, ale jutro wyjezdzam zagranice :( tzn- :) ciesze sie, ze wyjezdzam, szkoda tylko, ze pomoc nie moge..

Masza

Post » Pon wrz 15, 2003 15:43

Zapewnię troskliwą opiekę "dachowcowi" najchętniej rudemu lub tricolor. W domu są psy, więc raczej młodemu. Okolice Krakowa..

Kontakt: podhalan@bci.pl

Anusia

Od: Pon sie 25, 2003 15:45

[poprzednia][następna]