Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
haniaszaraf pisze:Aaa,jutro wizyta przedadopcyjna!Pomocy,jak się przygotować?Jak nie oblać???
haniaszaraf pisze:Chyba rzeczywiście poszło dobrze i udowodniłam,ze nie jestem skrytym kotożercąW wysokiej komisji była Majo,która...też zna Grudzię!A nie mówiłam,ze ten kot to gwiazda Trójmiasta (obecnie na gościnnych występach w Bydgoszczy)
![]()
Teraz czeka mnie wizyta w domku Grudzi
haniaszaraf pisze:Wiem,wiem,pogadałyśmy nieco.Dowiedziałam się tez,ze Grudzia to gadajacy kot-super!Bo moja Helcia nie zniża się do rozmów ze mną.Wszystko muszę zgadywać!Czasem jest łatwo-milcząca figurka pod lodówką lub przy misce...i już wiem,o co chodzi!
haniaszaraf pisze:Ja wiedziałam,ze tak będzie!Proszę się nie nabijać:evil: Nie jest kociakiem.Ma króciutkie włosy
.Trudny charakter
.Z moich wymagań spełnia jedno-jest płci żeńskiej.To słodka Grudzia
Znalazłam ją na Allegro ale to kotek forumowy.Właśnie czekam na wyznaczenie terminu wizyty przedadopcyjnej.
PS.Oczywiście właśnie dzis musiała przyjść wiadomość od Mi_mi o potencjalnych długowłosych kociakachDla mnie juz za późno.Serducho podbiła Grudzia
Piekne fotki do obejrzenia http://www.allegro.pl/item314601826__mr ... dzia_.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości