blaski i cienie życia z kotem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
» Sob mar 01, 2008 11:58
trawa11 pisze:kalair pisze:Ja uznaję tylko mięsko wieprzowe. Ale mój JJ , jako nie znający się, kupił sznycel wieprzowy..On trochę chudy na gulasz, ale coś mu tam wychodzi
A co Ty masz dzisiaj?
smaka mi narobiłaś tym gulaszem
ja wynalazłam jeszcze w zamrazarce kilka dzwonków wigilijnego karpia

,pewnie juz tak nie będzie smakowal

Mogłaś zrobić jak Dorotka-w galarecie. Ale smażony też fajny, jak dobra przyprawa.

-
kalair

-
- Posty: 233427
- Od: Czw maja 24, 2007 21:07
- Lokalizacja: Beskid Śląski
» Sob mar 01, 2008 12:08
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Ja uznaję tylko mięsko wieprzowe. Ale mój JJ , jako nie znający się, kupił sznycel wieprzowy..On trochę chudy na gulasz, ale coś mu tam wychodzi
A co Ty masz dzisiaj?
smaka mi narobiłaś tym gulaszem
ja wynalazłam jeszcze w zamrazarce kilka dzwonków wigilijnego karpia

,pewnie juz tak nie będzie smakowal

Mogłaś zrobić jak Dorotka-w galarecie. Ale smażony też fajny, jak dobra przyprawa.

na galarete to za mało
wolę smazony,specjalnych przypraw nie dodaję

-
Danusia
-
- Posty: 119538
- Od: Pon kwi 02, 2007 11:56
- Lokalizacja: Opole
» Sob mar 01, 2008 12:22
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Ja uznaję tylko mięsko wieprzowe. Ale mój JJ , jako nie znający się, kupił sznycel wieprzowy..On trochę chudy na gulasz, ale coś mu tam wychodzi
A co Ty masz dzisiaj?
smaka mi narobiłaś tym gulaszem
ja wynalazłam jeszcze w zamrazarce kilka dzwonków wigilijnego karpia

,pewnie juz tak nie będzie smakowal

Mogłaś zrobić jak Dorotka-w galarecie. Ale smażony też fajny, jak dobra przyprawa.

na galarete to za mało
wolę smazony,specjalnych przypraw nie dodaję

A są dobre do ryby-z Knorra-mój teść kupuje. I całkiem fajne wychodzą.

-
kalair

-
- Posty: 233427
- Od: Czw maja 24, 2007 21:07
- Lokalizacja: Beskid Śląski
» Sob mar 01, 2008 12:34
Podczas, gdy Lafi szalała, Iriska cały czas
kątrolowała Dużego, czy aby wszystko dobrze robi. Jak długo był w kuchni-Iris z nim.
Dobrze to obrane?

-
kalair

-
- Posty: 233427
- Od: Czw maja 24, 2007 21:07
- Lokalizacja: Beskid Śląski
» Sob mar 01, 2008 12:34
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Ja uznaję tylko mięsko wieprzowe. Ale mój JJ , jako nie znający się, kupił sznycel wieprzowy..On trochę chudy na gulasz, ale coś mu tam wychodzi
A co Ty masz dzisiaj?
smaka mi narobiłaś tym gulaszem
ja wynalazłam jeszcze w zamrazarce kilka dzwonków wigilijnego karpia

,pewnie juz tak nie będzie smakowal

Mogłaś zrobić jak Dorotka-w galarecie. Ale smażony też fajny, jak dobra przyprawa.

na galarete to za mało
wolę smazony,specjalnych przypraw nie dodaję

A są dobre do ryby-z Knorra-mój teść kupuje. I całkiem fajne wychodzą.

goscie juz sa

-
Danusia
-
- Posty: 119538
- Od: Pon kwi 02, 2007 11:56
- Lokalizacja: Opole
» Sob mar 01, 2008 12:38
kalair pisze:Podczas, gdy Lafi szalała, Iriska cały czas
kątrolowała Dużego, czy aby wszystko dobrze robi. Jak długo był w kuchni-Iris z nim.
Dobrze to obrane?
no prosze
jeszcze trochę i Iriska sama Ci obadek ugotuje

-
Danusia
-
- Posty: 119538
- Od: Pon kwi 02, 2007 11:56
- Lokalizacja: Opole
» Sob mar 01, 2008 12:40
Brawo Irysko! 
Mru oczekujacy na niejaka Emme
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM
-
Dorota
-
- Posty: 67146
- Od: Pon maja 20, 2002 13:49
- Lokalizacja: Olsztyn
» Sob mar 01, 2008 14:28
Dzień dobry Szylkrecie i Cioteczki. Chciałam się przywitac, po przerwie.
U nas wieje coraz bardziej...

-
Marcelibu
-
» Sob mar 01, 2008 14:30
Witam szylkretki w ten wietrzny dzień!

-
Lucky13
-
- Posty: 4259
- Od: Sob wrz 01, 2007 10:13
- Lokalizacja: Strzelce Opolskie
» Sob mar 01, 2008 14:41
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Ja uznaję tylko mięsko wieprzowe. Ale mój JJ , jako nie znający się, kupił sznycel wieprzowy..On trochę chudy na gulasz, ale coś mu tam wychodzi
A co Ty masz dzisiaj?
smaka mi narobiłaś tym gulaszem
ja wynalazłam jeszcze w zamrazarce kilka dzwonków wigilijnego karpia

,pewnie juz tak nie będzie smakowal

Mogłaś zrobić jak Dorotka-w galarecie. Ale smażony też fajny, jak dobra przyprawa.

na galarete to za mało
wolę smazony,specjalnych przypraw nie dodaję

A są dobre do ryby-z Knorra-mój teść kupuje. I całkiem fajne wychodzą.

goscie juz sa

Goście już poszli!
Nowy podpisik!

-
kalair

-
- Posty: 233427
- Od: Czw maja 24, 2007 21:07
- Lokalizacja: Beskid Śląski
» Sob mar 01, 2008 14:43
trawa11 pisze:kalair pisze:Podczas, gdy Lafi szalała, Iriska cały czas
kątrolowała Dużego, czy aby wszystko dobrze robi. Jak długo był w kuchni-Iris z nim.
Dobrze to obrane?
no prosze
jeszcze trochę i Iriska sama Ci obadek ugotuje

No niewiele brakuje!

Najchętniej sama by wszystkoi robiła! Włazi do garnków, sprawdza...Co za komisja!

-
kalair

-
- Posty: 233427
- Od: Czw maja 24, 2007 21:07
- Lokalizacja: Beskid Śląski
-
Danusia
-
- Posty: 119538
- Od: Pon kwi 02, 2007 11:56
- Lokalizacja: Opole
» Sob mar 01, 2008 14:46
kalair pisze:Podczas, gdy Lafi szalała, Iriska cały czas
kątrolowała Dużego, czy aby wszystko dobrze robi. Jak długo był w kuchni-Iris z nim.
Dobrze to obrane?
O! kątrolla BHP sie zgłasza

Gdzie tu bezpieczeństwo kotecka jest? HY? przeca sie poparzy..wzywać TOZ
Witamy sie z troska o życie i zdrowie kretek

Żegnaj Budusiu......tęsknimy
-
moś
-
- Posty: 60859
- Od: Wto lip 06, 2004 16:48
- Lokalizacja: Kalisz
» Sob mar 01, 2008 14:46
Dorota pisze:Brawo Irysko! 
Mru oczekujacy na niejaka Emme
Mru, dziękuję
. Ty najlepiej wiesz, ze jak się czegoś samemu nie dopilnuje, to, ehh..szkoda gadać..A tak wszystko pod kontrolą!
My też czekałyśmy w nocy na tą...Emmę, ale nie przyszła .Nie wiesz, czemu, Mru?
Iris i Lafi
-
kalair

-
- Posty: 233427
- Od: Czw maja 24, 2007 21:07
- Lokalizacja: Beskid Śląski
» Sob mar 01, 2008 14:48
Przynajmniej coś widzi.
Był pyszny Trawciu! Wracaj szybciutko!

-
kalair

-
- Posty: 233427
- Od: Czw maja 24, 2007 21:07
- Lokalizacja: Beskid Śląski
Kto przegląda forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Gosiagosia, Lifter, muza_51, puszatek, zuzia115 i 343 gości