Wyrwany śmierci Meo szuka swojego miejsca na Ziemi!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 29, 2008 15:14

Trzeba dla Meo kupić specjalna karme L/d dla wątrobowców. 100 zł. od Bungo prawie w całości poszło na badania kontrolne krwi, wiem, że to źle, że tak drogo, ale nie miałysmy transportu do wetki Małgosi, a antybiotyk był podawany już tak długo i w sumie w ciemno, trzeba było to sprawdzic.
Chciałam poprosic pozostałych sponsorów o wpłatę dla Meo, bo ja mam tragiczna sytuację finansową. Zaraz mi nawet karta kredytowa przestanie działac. Dzisiaj jeszcze musze mu kupić karmę L/d (mam odłozoną w jednej z lecznic), ale są opakowania tylko 2 kg, więc wydatek będzie spory. Przepraszam za tak obcesowe zachowanie, ale mam nóż na gardle prawie.
Marcelibu

Post » Pt lut 29, 2008 15:28

Ja już zaczynam brac faktury na jedzenie dla Meo, bo tak umówiłam się z Tweety. Jak rozlicze sie z Fundacją i dostanę przelew, to odeślę pieniążki Darczyńcom.
Bungo, Femka - w imieniu Meo dziękuję pięknie za szybka reakcję :1luvu:
Marcelibu

Post » Pt lut 29, 2008 15:34

niestety, przelew dotrze do Ciebie dopiero w poniedziałek.
natomiast po rozliczeniu z Tweety nie chcę zwrotu. Przeznacz je na co trzeba dla Meo.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt lut 29, 2008 15:38

Femka pisze:niestety, przelew dotrze do Ciebie dopiero w poniedziałek.
natomiast po rozliczeniu z Tweety nie chcę zwrotu. Przeznacz je na co trzeba dla Meo.

Dziękuję :1luvu: . Cos wymyślimy :D ! Byc może, że za USG jamy brzusznej i watroby trzeba bedzie zapłacić, ale to sie okaże.
Marcelibu

Post » Nie mar 02, 2008 15:12

Dziewczyny, powiedzcie proszę co powinien jeść Meo i jaki mniej więcej jest miesięczny koszt takiej diety. Podjęłam się co miesięcznego wspomagania kicia i robie to, ale bez informacji, na ile ta kwota jest wystarczajaca nic nie poradzę. Jak podacie mi przybliżoną kwotę to przyjrzę się swoim finansom i może uda mi się coś dorzucić. Ale nie mając informacji, nie mam też bladego pojęcia o ile tą pomoc zwiekszyć.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie mar 02, 2008 15:20

Dzieki! Na razie mamy OK. Ja kupiłam mu w piątek 2 kg L/d (tylko 2kg opakowania są) za 69 zł. i 400 g Hairball Controll (to Meo lubi i Aga mu miesza, dokładając z czasem coraz więcej L/d) za 11,60 zł bodajże . Żwirek 10 l. kupiony niedawno, te puszki małe Gourmeta chyba tak niekoniecznie mu teraz wchodza, ale powoli może zje. Femka mi przerzuciła jeszcze w piatek pieniążki i jeszcze jedna forumowiczka napisała na PW, że w razie czego, jesli USG watroby okazało sie płatne, to da pieniązki na ten cel. Ale nie wiem, czy moge Tę Osobę o Wielkim Sercu ujawnić 8) :D .
Marcelibu

Post » Nie mar 02, 2008 15:24

Acha, no i jeszcze jedna informacja. Po serii kroplówek Meo wyrównało sie sikanie. Sioo robi teraz normalnie 3 razy na dobę, a nie 7. Może te kroplówki nerkom dobrze zrobiły!!!! :D
Marcelibu

Post » Nie mar 02, 2008 19:10

To jak suche będzie się kończyć proszę mnie poinformować

casica

Post » Pon mar 03, 2008 20:27

casica pisze: Podjęłam się co miesięcznego wspomagania kicia i robie to, ale bez informacji, na ile ta kwota jest wystarczajaca nic nie poradzę. Jak podacie mi przybliżoną kwotę to przyjrzę się swoim finansom i może uda mi się coś dorzucić. Ale nie mając informacji, nie mam też bladego pojęcia o ile tą pomoc zwiekszyć.

Ja zapytam Agnieszkę przy najbliższej okazji (wczoraj i dziś sie z nią nie widziałam) jak z tymi przelewami od Ciebie. Tylko zdaje się, że jak Aga mi mowiła, to nie ma głowy do spraw bankowych itd :D :wink: . Tym zajmuje się Mama Agnieszki - Beata.
Marcelibu

Post » Pon mar 03, 2008 20:31

Piękne dzięki za 100 zł. od Femki dla Meo!!!!
W tym tygodniu będzie sprawa USG wątroby i brzusia.

Chciałabym jeszcze Was zapytać... Chciałabym Meo założyć wątek na Kociarni i zzukać mu domku. Co o tym myślicie :roll: . To jest kotFundacyjny, więc nie chcę jakby wychodzić przed orkiestrę.
Marcelibu

Post » Pon mar 03, 2008 20:52

No jak jest z przelewami ode mnie to wiem chyba idą do mamy. Tylko nikt, tzn Gamoń, nie mówił czy to za mało, co on je itd.
Pewnie, że trzeba mu szukac stałego domku, niech się wypowie fundacja, ale to chyba dobre wyjście. Dom dla Meo :)

casica

Post » Wto mar 04, 2008 11:24

Myślę, że Tweety nie będzie miała nic przeciwko temu.
A Meo nalezy się stały dom :D

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto mar 04, 2008 11:53

Kciuki za stały domek :ok: :ok:

bellavita

Od: Czw wrz 27, 2007 15:04

Post » Wto mar 04, 2008 13:39

Bungo pisze:Myślę, że Tweety nie będzie miała nic przeciwko temu.
A Meo nalezy się stały dom :D

Wieczorem założę wątek, bo mam w pracy nieustający kocioł. Może jakiś bannerek? Nie wiecie, kto robi fajne?
Marcelibu

Post » Wto mar 04, 2008 14:42

Marcelibu - kiedy będzie USG :?: Moja propozycja oczywiście aktualna :wink:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

[poprzednia][następna]