Drakula będzie miał niedługo sesję zdjęciową.
Mam przygotować tło... Myślę o żółtym jak narcyzy obrusie,
na tle błękitnym też mu dobrze, ale nie mam nic takiego w domu, bo nie lubię błękitów Myślałam też o ukochanym moim kolorze, czerwieni I jak kota unieruchomić na dłuższy czas w jednym miejscu?
Ja mialam problem przy wystroju klatki, bo mam dwie zupelnie pozornie rozne kocice....niestety wtedy nie wpadlam na czerwien wiec beda....ciemny granat ze starym zlotem. I lekki pomarancz wlasnie koncze szycie
Ella pisze:I jak kota unieruchomić na dłuższy czas w jednym miejscu?
Najlepiej jak druga osoba pomaga i czyms kota zajmuje tuz obok osoby fotografujacej albo za jej plecami - tak by sie patrzyl... szeleszczacy woreczek na przyklad . Dziala rowniez glosny aparat (w cyfrowkach - emulacja dzwieku migawki i maksymalna glosnosc) - zazwyczaj slicznie sie wtedy prosto w obiektyw patrza .
I tu moj problem z robieniem zdjec moim kocicom - nie ma mi ich kto trzymac i leza prosto na mnie wylazac poza ostrosc albo w ogole poza kadr
A ze zdjec - trzy koty to najlepsze ujecie ! Lustro to doskonale zrodlo pomyslow na zdjecia
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... http://vitez.pl
Jak unieruchomic kota? Wzrokiem
Kupilam nowe obroze. Misiaczka bez problemu przyodzialam w nowa, odblaskowa (bo go w ciemnosciach nie widac ), a Sisiula nie i nie - nie kcem i uciekam, jak to Sissi.
Wrocil Junior, poskarzylam sie, a on wzial obroze, podszedl do niej, spojrzal gleboko w slepka, i zalozyl obroze w try miga
Ostatnio edytowano Pon wrz 01, 2003 14:41 przez Inka, łącznie edytowano 1 raz
Oli i Pinky to prawdziwe pieknosci ! Chcialabym miec takie slicznotki w domu...I takiego przystojniaka jak Xiaze Drakul tez ale z 7 kotkami to TZ by mnie wyrzucil na bruk