AniHili pisze:Ja przybędę do tego straszliwego city w przyszły piątek - i wtedy zgłoszę się po łupNapiszę jeszcze PW Aleksandro
AniHili! Ale numer!! Ja też wybywam do tego city w przyszły piątek!!
Może ktoś mnie weźmie na tymczas w W-wie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:Ja przybędę do tego straszliwego city w przyszły piątek - i wtedy zgłoszę się po łupNapiszę jeszcze PW Aleksandro
Aleksandra59 pisze:Ja tylko na sekundkę, byłam z Mimi prawie 2 godziny u weta i mocno na pysk padam. Nawet nie wiem czy Kiciorek pisała, że kubas przekazałam. A tak przy okazji - wychodzi mi na to, że wszystkie Agnieszki to fajne kobity są :lol:![]()
![]()
Trinity36 pisze:No proszę jak Siostry się integrująAż miło popatrzeć
Myślę, ze kiedyś dorośniemy do tego, co-by wsiąść na miotełki i spotkać sie gdzieś na jakiejś Łysej Górze osobiście
Czego sobie i Wam życzę !
Kociama pisze:Trinity36 pisze:No proszę jak Siostry się integrująAż miło popatrzeć
Myślę, ze kiedyś dorośniemy do tego, co-by wsiąść na miotełki i spotkać sie gdzieś na jakiejś Łysej Górze osobiście
Trini u nas jest taka góra wsam raz dla Czarownic![]()
Góra nazywa sie Chełm
ale widoki i jaki spokój mmmmm
i parking sie znajdzie na miotełki
kristinbb pisze:Kociama pisze:Trinity36 pisze:No proszę jak Siostry się integrująAż miło popatrzeć
Trini u nas jest taka góra wsam raz dla Czarownic![]()
Góra nazywa sie Chełm
ale widoki i jaki spokój mmmmm
i parking sie znajdzie na miotełki
A ja kocham góry!!!!
Nie mów Kociama ,że mieszakasz w górach???!!
A ja tylko morze i morze....woda i woda...kanał i jeziora...
AniHili pisze:Ja co najwyżej mogę do puszczy albo na bagna zaprosić
Kicorek pisze:Ooo, jaka szybka ocena - rozmawiałyśmy chyba ze 4 całe minuty![]()
Ale rzeczywiście nie znam żadnej niefajnej Agnieszki
A ja poznałam przynajmniej drugą fajną Olę
AniHili pisze:Ja co najwyżej mogę do puszczy albo na bagna zaprosić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości