Moderator: Estraven
agitarius pisze:
Mam dziś dobre wieści.Miluś kot Justyny znalazł wczoraj dom![]()
Poszedł do domku i bedziie tam miał rudego towarzysza.
Patsy pisze:
Czekam niecierpliwie na informacje o wynikach RTG Diabełka.
Patsy pisze: I mam jeszcze jedną wiadomość - dołączy do nas - cioteczek jeden wujaszekmój TŻ postanowił adoptować Oziego
i dopytuje się o jego zdrowie i badania
agitarius pisze:
No więc tak z rtg wynika, że Diabełek ma zmiany zwyrodnieniowe kości ale żeby mieć dokładniejszy obraz musiałby mieć zrobiony rezonans magnetyczny.Robią go ponoć tylko w waraszwie i kosztuje ok.600 zł![]()
Narazie będzie leczony przeciwzapalnie i przeciwbólowo.Diabełek jak dostaj nasilenia bólu łapek to Justyna mu robi zastrzyk przciwbólowy
agitarius pisze:No to świetnie że TŻ zechciał zostać cioteczkiem hihi
i że weźmie pod skrzydła Oziego.
Ozi też miał w zeszłym tygodniu rentgen robiony w związku z tym jego kichanie krwia.Wetka podejrzewała raka kości ale rtg wykluczyło.Jest od 4 tygodni na antybiotyku i juz bardzo rzadko kicha ta kriwią no ale zdarz sie jeszcze czasami.Wetka mówi,że to może byc polip lub jakies zminy w tkankach miekkich ale żeby to ustalić potrzena jes tomografia i tez w wawie.Do tego miał kiedys problemy z pęcherzem był cewnikowany i pozostaje teraz na dieie Rc Urinary.Ale on jest bardzo kochany nie okazuje, że jest chory .Bardzo się łasi głosno burczy i prosi łapka żeby go głaskać
meggi 2 pisze:A moze dla Diabełka przydałoby sie takie lekarstwo"" Felissimo"" - wspomogajacy układ ruchu. Niech zapyta sie lekarza, ale niektórzy lekarze nie znaja tego leku. Prosze o wiadomosc.
Be pisze:Dzisiaj o ósmej rano zadzwonił do mnie kurier z informacją, że ma dla mnie przesyłkę. Podałam mu nr Justyny z prośbą, żeby z nią bezpośrednio umówił się na odebranie suchej karmy z Krakvetu. Trochę się niepokoję, w końcu to ponad 20 kg jedzenia... Paczka jeszcze nie dotarła?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 349 gości