Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Przesyłka doszła w całości, wszystkie kubaski w 100% zdrowe![]()
To ja teraz czekam na info w jaki sposób mieszkające u mnie czasowo kociaki mają trafić do domków docelowychW razie co to ja wiem jak te kubaskowe koty zagospodarować
ajmk pisze:Kociama jest przy tym bardzo skromna... I nie przyzna się jak jest naprawdę... Siostry... Czy nasz Fundusz Specjalny nie po to właśnie jest, by pomóc w nagłej sytuacji? Skłądki zostawmy dla Agn, ale ze Specjalnego możemy pomóc... Co Wy na to?
Aleksandra59 pisze:Uffff - wreszcie mogę cuś napisaćJa dzisiaj mam nieformalne imieniny
Kociama pisze:ajmk pisze:Kociama jest przy tym bardzo skromna... I nie przyzna się jak jest naprawdę... Siostry... Czy nasz Fundusz Specjalny nie po to właśnie jest, by pomóc w nagłej sytuacji? Skłądki zostawmy dla Agn, ale ze Specjalnego możemy pomóc... Co Wy na to?
Agnieszko ,Dziewczyny ja nie wiem czy mogę przyjąć tą pomoc,moja sytuacja sie paprze od jakiegos czasu,nie mówię Wam o wszystkim bo juz dosyc Wam zycia natrułam swoją bezradną i beznadziejna osobą![]()
Jest tylu Kociarzy którzy borykaja sie z problemami![]()
Może kiedyś w koncu bedzie lepiej co?
Najwazniejsza dla mnie jest Wasza Przyjaźń Siostry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 58 gości