Do wody w szklanym kartonie wrzuca sie rybki.
Ten karton ta taki domek dla rybek.
Mru cierpliwy
Moderator: Estraven

ajmk pisze: Za to rano los ją pokarał! Siedziała sobie na okienku i wygrzewała się na słoneczku. A potem zeskakiwała pokraka jedna. Na karton, który stał pod oknem... Tyle, że karton nie był zaklejony!
I maupa wpadła do srodka! Ale miała głupią minę!! Haaaaaaaa!
Maciek uchichany!
ajmk pisze:Jaaaaaaaa? NIE! To Mama go tam postawiła. Paczkę dla TŻ szykowała i taki bałagan zostawiła. Bo Mama wczoraj sie tym kartonem z białą małpą bawiła! Wsadzała tam ją, a atamta wyskakiwała robiąc raban i rozwalając wszystko wokół. A Mama się durnowato śmiała jeszcze![]()
Maciek podkurzony!
Dorota pisze:Aleksandra59 pisze:Mru witaj - Ty na tym forum latasz jak szalony, my nie jesteśmy tacy sprawniTrochę czasu nam zajęło znalezienie Ciebie
![]()
My Tobie tego mięska i tych rybek mocno zazdrościmy, Duża mówi że problemy zdrowotne mamy i musimy takie okropne jedzenie jeść. Bez smaku to bez wyrazu, no po prostu horrorA jeszcze na dodatek biedna Mimi jeździ do tej niedobej pani, która coś tam jej wkłuwa. Mimi po tym bardzo dziwnie pachnie i taka biedna jest, muszę ją wtedy lizać taka bidulka. A ja tak nielubię Mimi lizać, ale muszem
![]()
Fifi - dziewczyny już śpią![]()
...bryczor Fifi!
Nareszcie wiecej szczegolow!
Dzieki!![]()
Ja jestem sprawny? Moza na www...![]()
Oswiadczam iz mieseczko dostaje rzadko.
Rybki tez.
I o wogole.
Zyje powietrzem. Prawie![]()
Duza mowi, ze mam nadwage.
Co do innych...
Mam Nornice i Chipolita. Prawie normalne koty...
Mam tez hm... Pododdzial Geriatryczny, czyli
Bolka (to dziewucha) i Kokodaczke.
Bolek jest barrrdzo stary.
Kokodupsko jest po zlamaniu kregoslupa
i nie panuje nad pecherzem.
W ich miseczkach jest to, co chcialbym zjesc![]()
Mru zeznajacy
Mru - ich miseczki odpuść, przecież takie bidoki są.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 687 gości