Krakvet mnie poinformował, że zlecenie jest zrealizowane, tzn. że żarcie wysłane. Pewnie jutro albo pojutrze będzie u p. Justyny. Jeśli chodzi o paczusię dla samej p. Justyny, to się dołączę. Agitarius, proszę dyskretnie się zorientować, co by sprawiło największą przyjemność i co jest najbardziej potrzebne. Gusta kulinarne też ważne. Bo niektórzy np. nie lubią czekolady.
Marmotka do 28 lutego mozna wpłacac jeszcze na stare konto, ja wpłaciłam i doszły dzisiaj bez problemu. namiary na konto podałą Ania Rylska.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
ja pisałam do Ani na prv. a chcesz to ci napsze nr konta, chyba moge?
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com