Serce rośnie

Dzięki, dzięki, dzięki
Do Kundelka, pliiiz... Do Orzechowców chyba rzeczywiście żaden kurier nie dojedzie, a poza tym, znając pracowników, wszystkich darów trzeba pilnować
Mamy stały kontakt z wolontariuszkami orzechowskimi (tez mieszkają w Rzeszowie), no i ktoś z Kundelkowych ludzi jeździ tam przeciętnie raz w tygodniu, więc wszystko dostarczymy.
Rozmawiałam na temat pozyskiwania wirt adopcji- na razie to niestety niemożliwe: przemyskie Stow. Sara straciło wiarygodność, rzeszowskie z bólem serca musi odmówić, bo to za duża odpowiedzialność i za daleko, by dysponować i rozliczać wydatki. Możemy zbierać jakieś datki na konkretne cele, jak sterylka, leczenie, zakup leków, karmy czy jakichś artykułów, ale wirt adopcje to zbyt skomplikowane rachunki...
Natomiast mile widziane wszelkie ogłoszenia, promocje, pozyskiwanie adopcji realnych.
Kontakt- Schronisko Orzechowce 3 37-712 Orzechowce tel. (016) 672 07 07 Kontakt do wolontariuszy: mail: albiemu@interia.pl mail: becia66@onet.eu lub ja, w miarę mojej wiedzy: 604 084 754
Opisy można znaleźć pod zdjęciami w naszej galerii zwierzaków: wejdź przez mój bannerek na stronę Kundelka, otwórz galerię "Psy i koty w schronisku", tam znajdziesz podgalerię "Zwierzęta ze schroniska Orzechowce". Postaram się sukcesywnie uzupełniać opisy.