A Bonuś mądry kotek, co chcesz!

Moderator: Estraven
Rachelinka pisze:No wlasnie nic nie chce tylko sie chwale jakiego mam madrego kotka
kalair pisze:Rachelinka pisze:No wlasnie nic nie chce tylko sie chwale jakiego mam madrego kotka
I tak trzymać Rachelinko! Choćby nie wiem, co robiły nasze kociaste, należy je wyłącznie chwalić!![]()
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:No wlasnie nic nie chce tylko sie chwale jakiego mam madrego kotka
I tak trzymać Rachelinko! Choćby nie wiem, co robiły nasze kociaste, należy je wyłącznie chwalić!![]()
I jest jeszcze dzielnym sprzatarkiem i kontrolerkiem wszelkich moich czynnosciI jest kochaniutki, nawet jak mnie drapie 8)
Rachelinka pisze:Wiosenne dzien dobry wszystkim! Kochane cioteczki, Bonifacek byl dzis na pierwszym w zyciu spacerku niedaleko domku (umie juz chodzic na smyczce) co prawda prawie nie opuszczal moich rak bo cos nowego sie dzialo ale z ciekawoscia ogladal sloneczny swiat, balam sie ze bedzie bardziej zestresowany ale nawet sie odwazyl zeskoczyc z moich kolan na trawke! Jestem na prawde dumna z mojego kochanego futerka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], maeria89 i 809 gości