Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:A Gatę zamorduję
Gata pisze:Kicorek pisze:A Gatę zamorduję
Zgadzam się, ale pod pewnymi warunkami...
Musisz w tym celu przybyć do Gdańska, to raz. Ostatnie chwile należy mi umilić, i to nie jakimiś zgniłymi jajami, którymi chciałyście z redaf świętować Kociego Oskara, ale prawdziwymi przysmaczkami, np. krewetki albo żelkiAha, no i musisz zapewnić dożywotnie utrzymanie i umizianie mojemu stadu... A przy niektórych ich wyczynach kłótnie Hestii z Almą to małe piwo... O właśnie, piwo też ma być
![]()
To jak? Szykować się na gości?
Kicorek pisze:Dobry wieczór wszystkim z pracyredaf pisze:moś pisze:kicorek na diete
A nie biedne kociny głodzić!![]()
A Gatę zamorduję
MariaD pisze:Kicorek, łapiesz się na wspólny wyjazd na wystawę w Gdańsku?Zrobimy napad na Gatę
zunia pisze:Ale macie fajnie, możecie się spotkać w realu. Dlaczego Kicorku nie mieszkasz na Śląsku
Z dziką rozkoszą, chociaż niekoniecznie na wystawę, ale perspektywa napadu mi się podobaMariaD pisze:Tam z tyłu ja też jestem widoczna...![]()
Kicorek, łapiesz się na wspólny wyjazd na wystawę w Gdańsku?Zrobimy napad na Gatę
kothka pisze:Kicorek, co Ty takie mordercze skłonności zaczynasz przejawiać![]()
zunia pisze:Witam też, Kicorek nie jest zły bo na zdjęciach wygląda całkiem przyzwoicie. Ile szlachetnych ludzi ma zapędy mordercze
Gata pisze:MariaD pisze:Kicorek, łapiesz się na wspólny wyjazd na wystawę w Gdańsku?Zrobimy napad na Gatę
I Ty Brutusico? A kto Twojemu rudzielcowi taką super fotkę walnął na zeszłorocznej wystawie? A poza tym trójmiejskie wystawy dopiero latemAle zapraszam - może do lata te mordercze zapędy Wam miną...
MariaD pisze:Ja tak z nadzieją na następną fotkę, tym razem szylkrety...![]()
"Do lata, do lata, piechota będę szłaaaaa"![]()
Czas szybko mija a znam świetną herbaciarnię na Długim Targu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości