TYCHY*12kotówPotrzebujePomocy* Petunia odeszła [*]

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 25, 2008 21:29

Royal dla persów wysłałam dziś paczką, powinien być za kilka dni.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pon lut 25, 2008 22:24

Meggi :1luvu: Twoje pieniążki dotarły bardzoe dziękuje w imieniu koteczków i Justyny.

Diabełek jest umówiony na rentgen łapek na środe na 12 więc może się dowiemy co mu jest.

Póki co Justyna jeszcze nie umie sie tu zalogować ale w sobote lub w niedziele sie to zmieni bo pojade i wszystko ejj wytłumacze i sama bedzie mogła wam podziekować.Narazie napisała w mailu prosbe żebym podziękowała wszystkim ludziom o dobrym sercu tak więc dziękuje Wam kochane cioteczki za to, że Justyna mogła się przekonąc ze nie jest sama ze swoimi kotami
:1luvu:
Obrazek
Obrazek

agitarius

Od: Nie paź 07, 2007 19:19

Post » Pon lut 25, 2008 22:35

CoolCaty pisze:Royal dla persów wysłałam dziś paczką, powinien być za kilka dni.

:1luvu: :1luvu: cudownie bardzo dziekujemy a najbardziej Oli on tylko to może jeść tylko po tym nic mu nie jest :D
Obrazek
Obrazek

agitarius

Post » Pon lut 25, 2008 23:04

Mam nadzieję, że Krakvet też się niebawem wywiąże z zamówienia.
RC Hypoallergenic 2,5kg, RC Urinary 3,5kg i Purina Cat Chow Adult Chicken & Turkey 15kg... Powinno na trochę wystarczyć.

Be

Od: Wto wrz 04, 2007 0:38

Post » Pon lut 25, 2008 23:28

ciesze sie ,ze juz doszły bo dzisiaj o pólnocy robiłam przelew i szybciutko doszło. Pozdrawiam p. Justyne i futrzaki.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pon lut 25, 2008 23:42

Be pisze:Mam nadzieję, że Krakvet też się niebawem wywiąże z zamówienia.
RC Hypoallergenic 2,5kg, RC Urinary 3,5kg i Purina Cat Chow Adult Chicken & Turkey 15kg... Powinno na trochę wystarczyć.

Aż nie wiem co napisać 8O :D :D :1luvu: :dance:

Ale kotuchy pojedzą hurrraaa
Obrazek
Obrazek

agitarius

Post » Wto lut 26, 2008 8:45

Dzieńdobry :)
Obrazek
Obrazek

agitarius

Post » Wto lut 26, 2008 11:03

Witam, ciekawe co słychac u kotków p. Justyny, moze dobre zarełko od ciotek juz konsumuja :lol:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Wto lut 26, 2008 11:41

Patsy pisze:Słuchajcie dobre kociety...tak sobie pomyślałam - trochę off-topic - że może by też Justynie jako takiej - w sensie jej a nie kotom tylko - jakaś pomóc, wsparcie jakieś - bardziej nawet rzeczowe może - przekazać? Bo ona to założę się, że taka jest, że wszystko, co ma, to koteczkom oddaje i o sobie to na samym końcu myśli, albo i w ogóle...Może by lokalne oddziały zrobiły rekonesans i ustaliły, co by się przydało i Justyny uśmiech wywołało? :) Święta idą powoli, można by sklecić jakąś paczuszkę :)
co Wy na to?

:D :D Myśle , że to świetny pomysł.Trzeba to dobrze obmyśleć.Kto ma jakieś propozycje :?:
Ja będe u niej w weekend i postarm sie cos wybadać :)
Obrazek
Obrazek

agitarius

Post » Wto lut 26, 2008 16:35

Prosimy pamietac o nas, moze ktos nowy przeczyta o potrzebach kotków z tego wątku. Prosimy o pomoc.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Wto lut 26, 2008 16:58

u mnie akcja narazie na etapie informowania znajomych ze MUSZA cos przyniesc ;) mam nadzieje, ze sie posluchaja ;) mam juz troche puszek i suchego (mam nadzieje, ze KittyKat nie jest zbyt syfiasty bo takie glownie mam...)

gdyby ktos mial cos do przekazania dla p.Justyny a nie ma jak jej zawiezc to ja na terenie Sosnowca albo Katowic (centrum, brynow) moglabym odebrac.

AHA! Jeszcze jedno!
mam do wykonania w ramach jakis tam zaliczen na uczelni reportaz albo fotoreportaz. zastanawialam sie nad fotoreportazem pokazujacym te akcje POMOC DLA 18-stki. prawdopodobnie to sie potem ukaze w Peryskopie Studenckim - dodatek do Dziennika Zachodniego. pomyslalam o tym temacie bo moze ktos po przeczytaniu zainteresowalby sie sytuacja u p.Justyny i pomogl... no nie wiem, co myslicie? moglabym zrobic fotke grupy znajomych trzymajacych puszki i zwirek, fotke w sklepie zoologicznym pokazujacym pania ktora daje gratisa po uslyszeniu ze to na taki cel (tak bylo dzis w sklepie, wiec ,moze ta pani by sie zgodzila na fotke). poza tym zdjecie z p.Justyna, kilka fotek kotow. jakby inni zobaczyli ze mozna pomoc to moze tez by sie przylaczyli...

myslicie ze to by przeszlo? dowiem sie jeszcze w czwartek czy fotoreportaz o takiej tematyce moglby byc ale mysle ze jest dowolnosc tematow :wink:
Obrazek

pepperoni

Od: Sob gru 08, 2007 14:48

Post » Wto lut 26, 2008 19:37

kociaki bardzo potrzebują wirtualnych opiekunów
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Wto lut 26, 2008 20:20

a czy jest szansa na więcej zdjęć ?
czy kotki są ogłoszone na ale.gratka ?
a w dziale adopcje na miau ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Wto lut 26, 2008 21:45

wibryska pisze:a czy jest szansa na więcej zdjęć ?
czy kotki są ogłoszone na ale.gratka ?
a w dziale adopcje na miau ?

Zdjecia nowe będą w niedziele jak pojade do Justyny:)
A ogłoszenia mają tylko na allegro :(
Obrazek
Obrazek

agitarius

Post » Wto lut 26, 2008 22:01

A co z tym kontem na które ma być zbierana pomoc?
Nie mogę nawet Łezki wirtualnie wesprzeć.. :(
Mam czekać na nowy miesiąc? :roll:
Obrazek

Marmotka

Od: Nie sie 26, 2007 17:35

[poprzednia][następna]