Moderator: Estraven
Kasia_1991 pisze:dzidzia pisze:Kasia_1991 pisze:dzidzia pisze:Witam Pręgusy
Czesc dzidziu, jak tam kicia?
Kicia bez zmian, dalej dzika![]()
Goopia Kiciakicikici
Aaaaa nie mow tak, bo uslyszy i sie obrazi
dzidzia pisze:Kasia_1991 pisze:dzidzia pisze:Kasia_1991 pisze:dzidzia pisze:Witam Pręgusy
Goopia Kiciakicikici
A niech się obraża![]()
Zresztą wszystkie moje koty jakieś goopie się porobiły, nie wiem... wiosna czy co...?
Femka pisze::ok: za uszka
Kasia_1991 pisze:Czesc Lucky13
dzidzia pisze:Kasia_1991 pisze:dzidzia pisze:Kasia_1991 pisze:dzidzia pisze:Witam Pręgusy
Goopia Kiciakicikici
A niech się obraża![]()
Zresztą wszystkie moje koty jakieś goopie się porobiły, nie wiem... wiosna czy co...?
Wiosna.... Bakalia ma to samo a jest .... kastratka![]()
chyba niedokastrowana
Kasia_1991 pisze:
Witaj andziula![]()
a fotki to robie zwykla cyfrowkaale mam juz upatrzony model lustrzanki Canona i tak za rok/pół (?) bede mogla sobie pozwolic
A Fiona jest przesliczna
andziula20 pisze:Kasia_1991 pisze:
Witaj andziula![]()
a fotki to robie zwykla cyfrowkaale mam juz upatrzony model lustrzanki Canona i tak za rok/pół (?) bede mogla sobie pozwolic
A Fiona jest przesliczna
Ja mam już swoją wymarzoną, teraz pozostało dokupienie jeszcze kilku obiektywów..ale długa droga przede mną. no i ćwiczyć ćwiczyć żeby lepsze foty robić. A u mnie w domu jest ciemno i koty nie wychodzą ładnie..z lampą oczy zamykają, lepiej mi idzie na dworze. Jak masz ochote to tutaj jest kilka moich zdjęć http://ana-olgierd.fotosik.pl/ na początku koty, potem inne. Pozdrawiam.
dzidzia pisze:Kasia_1991 pisze:Czesc Lucky13
Goopia Kiciakicikici
A niech się obraża![]()
Wiosna.... Bakalia ma to samo a jest .... kastratka![]()
chyba niedokastrowana
Moje też wszystkie wykastrowane, oprócz Kici. Chyba to nie ma znaczenia przy głupocie kociej
andziula20 pisze:Kasia_1991 pisze:
Witaj andziula![]()
A Fiona jest przesliczna
Ja mam już swoją wymarzoną, teraz pozostało dokupienie jeszcze kilku obiektywów..ale długa droga przede mną. no i ćwiczyć ćwiczyć żeby lepsze foty robić. A u mnie w domu jest ciemno i koty nie wychodzą ładnie..z lampą oczy zamykają, lepiej mi idzie na dworze. Jak masz ochote to tutaj jest kilka moich zdjęć http://ana-olgierd.fotosik.pl/ na początku koty, potem inne. Pozdrawiam.
i zazdroszcze lustrzanki

Użytkownicy przeglądający ten dział: anicoreCIB, Google [Bot], Meteorolog1 i 76 gości