kalair pisze:Adrianapl pisze:dzien dobry
Hallo Adrianko! A dla Ciebie Laficzek nakanapny![]()
sliczna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:CO ROBI LAFIZDROLEK?
![]()
podrywa Iriske![]()
![]()
No coś Ty! Nie podrywa!![]()
Bardziej to prozaiczne...
Iriska dziwnie spokojna![]()
![]()
![]()
myje ją![]()
![]()
No a co, ma w panikę wpaść?![]()
Nie, nie myje. To by było ZBYT prozaiczne!
kalair pisze:No dobra, nikt już nie ma ochoty się wypowiedzieć, to powiem. Wygrzebuje robaczka, który łaził po Irisce od strony okna!
Konkretnie biedronkę.Sama ją wydostałam w końcu i wypuściłam w słońce. A Iriska znosiła to faktycznie ze stoickim spokojem!
![]()
kalair pisze:No dobra, nikt już nie ma ochoty się wypowiedzieć, to powiem. Wygrzebuje robaczka, który łaził po Irisce od strony okna!
Konkretnie biedronkę.Sama ją wydostałam w końcu i wypuściłam w słońce. A Iriska znosiła to faktycznie ze stoickim spokojem!
![]()
kothka pisze:kalair pisze:No dobra, nikt już nie ma ochoty się wypowiedzieć, to powiem. Wygrzebuje robaczka, który łaził po Irisce od strony okna!
![]()
W życiu bym się nie domysliła
trawa11 pisze:kalair pisze:No dobra, nikt już nie ma ochoty się wypowiedzieć, to powiem. Wygrzebuje robaczka, który łaził po Irisce od strony okna!
![]()
dobre![]()
![]()
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:No dobra, nikt już nie ma ochoty się wypowiedzieć, to powiem. Wygrzebuje robaczka, który łaził po Irisce od strony okna!
![]()
He he..A co sobie myślałaś, hę?
kalair pisze:cassidy pisze:Dobry strusie pędziwiatry
Hallo Cassidy! proszę w ten słoneczny dzionek zdjątko-
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:No dobra, nikt już nie ma ochoty się wypowiedzieć, to powiem. Wygrzebuje robaczka, który łaził po Irisce od strony okna!
![]()
Myślałam, że Lafinka ma tak jak Romek - złapie kota zębami za kark i tak trzyma
W sumie nei wiadomo po co
kalair pisze:A nam słońce właśnie zaszło!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ojej, jak ponuro... Co macie na obiadek?
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:No dobra, nikt już nie ma ochoty się wypowiedzieć, to powiem. Wygrzebuje robaczka, który łaził po Irisce od strony okna!
![]()
Myślałam, że Lafinka ma tak jak Romek - złapie kota zębami za kark i tak trzyma
W sumie nei wiadomo po co
Kocurki owszem, tak robią, ale ja mam panienki!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Hana i 16 gości