kalair pisze:Marcelibu, i zdjątko dla Ciebie! No bym zapomniała![]()
![]()
No widzisz!!!!!!!! Kciuki pomogły! Cieszę się, że się wyspałaś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Marcelibu, i zdjątko dla Ciebie! No bym zapomniała![]()
![]()
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:U nas jest w tej chwil 15, słownie-piętnaście stopni, na termometrze, a w niedzielę było w południe 24, słownie-dwadzieścia cztery!![]()
![]()
![]()
Jak cudnie! Koniec lutego jest przefantastyczny!!!!!
Zgadzam sie całkowicie![]()
Uwielbiam taką pogodę
Wczoraj już widziałam kaczki, czy też gęsi wracające z ciepłych krajów
Oby tak dalej! Ja zimy i zimna nie znoszę! Ciepełko to dla mnie życie!![]()
Aż się chce wstawać rano z łóżka, jak świeci słońce.
DokładnieDopiero wtedy chce mi się robić cokolwiek
Marcelibu pisze:kalair pisze:Marcelibu, i zdjątko dla Ciebie! No bym zapomniała![]()
![]()
No widzisz!!!!!!!! Kciuki pomogły! Cieszę się, że się wyspałaś![]()
. A właścicielce nośka buziaczki!
kalair pisze:Muszę do sklepu. Trzeba mi jakąś farbę do owłosienia kupić. Chyba tym razem nie fiolet, mam ochotę na jakąś odmiankę, ale czy to chwyci?Zobaczymy.
Sihaja pisze:Mru, a po co farba dla Lafi? Ona jest taka śliczna.... i bez farby...
Dorota pisze:kalair pisze:Muszę do sklepu. Trzeba mi jakąś farbę do owłosienia kupić. Chyba tym razem nie fiolet, mam ochotę na jakąś odmiankę, ale czy to chwyci?Zobaczymy.
Nie zapomnij o farbie dla Lafi.
Mru troskliwy
Dorota pisze:Sihaja pisze:Mru, a po co farba dla Lafi? Ona jest taka śliczna.... i bez farby...
Tak, owszem. Ale my z Lafi juz od kilku czesci tego
watku kombinujemy z farba
Mru
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Muszę do sklepu. Trzeba mi jakąś farbę do owłosienia kupić. Chyba tym razem nie fiolet, mam ochotę na jakąś odmiankę, ale czy to chwyci?Zobaczymy.
Nie zapomnij o farbie dla Lafi.
Mru troskliwy
Mru! Słońce Ty moje! Zawsze musisz wyskoczyć?Miałam nadzieję, że już zapomniała! A tak w ogóle to chyba o fiolecie była mowa, a ja nie kupiłam fioletu! HA!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości