Przed chwilą zapodałam Kajtkowi kolejny zastrzyk, jest już lepiej.
Myszaczek czuje sie dobrze.
Puma ma kreatyninę 1,8. Ostatnio miała 0,9, więc muszę ją trochę przypilnować. Na szczęście ma apetyt i wygląda bardzo dobrze, jak na swoje 14 lat.
Moderator: Estraven
Femka pisze:faktycznie, skok kreatyniny u Pumy duży, ale na szczęście w normie. Nie dawałaś jej przypadkiem ostatnio dużo wołowiny? Ja tak załatwiłam Koralika. Miał 1,2, potem pochłaniał wołowinę i w efekcie przy badaniach przed czyszczeniem zębów, było 1,8. Nasza wetka nakazała 2 tygodnie na renalu.
Kajtek prześliczny, jak zwykleTaki spuchnięty.
On ma zjawiskowe footerko. Naprawdę piękne.
W ogóle fajne masz koteczki.
Marcelibu pisze:Wszystko, co chciałam napisać, to juz Femka napisała... I o Kajtku, i o Pumiaczku i w ogóle. Zawsze się wciśnie
...
Femka pisze:Marcelibu pisze:Wszystko, co chciałam napisać, to juz Femka napisała... I o Kajtku, i o Pumiaczku i w ogóle. Zawsze się wciśnie
...
to może ja w ogóle z forum zniknę, żeby Ci się nie wcinać?????
tylko komu wtedy będziesz na bazarkach dokopywać, hę?
Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Wszystko, co chciałam napisać, to juz Femka napisała... I o Kajtku, i o Pumiaczku i w ogóle. Zawsze się wciśnie
...
Nio, 43 zł. No, nie znikaj. Z kim się będę kłócić?

Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Wszystko, co chciałam napisać, to juz Femka napisała... I o Kajtku, i o Pumiaczku i w ogóle. Zawsze się wciśnie
...
Nio, 43 zł. No, nie znikaj. Z kim się będę kłócić?
Kajtka licytujesz?![]()
a pytałaś CoToMa o pozwolenie ???

Femka pisze:ale to jest wątek Twojego Kajtusia i mojego Myszczka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 9 gości