Trucia-mama pisze:Może trzeba pokazać jak
Może
Moderator: Estraven
Rennatta pisze:Dzięki za kciukasy. Fontanna kupiona,ale koty nie chcę z niej pić,tylko obserwują.
Marcelibu pisze:Rennatta pisze:Dzięki za kciukasy. Fontanna kupiona,ale koty nie chcę z niej pić,tylko obserwują.
Hugo się 3 dni przyglądał. 4-tego zaczął pić, ale tylko, gdy nie jest właczona. Ale on sie boi własnego cienia...![]()
Rennatta pisze:Marcelibu pisze:Rennatta pisze:Dzięki za kciukasy. Fontanna kupiona,ale koty nie chcę z niej pić,tylko obserwują.
Hugo się 3 dni przyglądał. 4-tego zaczął pić, ale tylko, gdy nie jest właczona. Ale on sie boi własnego cienia...![]()
Już dziś zaczął trochę podpijać z fontanny.
Ciasteczek z żurawiną nie chce jeść.
Czy w jego przypadku można podawać surowe mięso(wiem już,że ryby nie).
Marcelibu pisze:Rennatta pisze:Marcelibu pisze:Rennatta pisze:Dzięki za kciukasy. Fontanna kupiona,ale koty nie chcę z niej pić,tylko obserwują.
Już dziś zaczął trochę podpijać z fontanny.
Ciasteczek z żurawiną nie chce jeść.
Czy w jego przypadku można podawać surowe mięso(wiem już,że ryby nie).
Spokojnie możesz. Ale za to trzeba zakwaszać Uro-Petem. 2x 2,5 ml dziennie minimum.
Mogłabyś wstawić fotkę bohatera?. Rozumiem, że sikamy OK?
Marcelibu pisze:Łaaaa, śliczne masz kotki!!!!!! Rozumiem, że to czarnulek jest chory? Piękny i jakie królewskie spojrzenie![]()
. Jaki masz fajny "dwupak!!!!
Rennatta pisze:
....Ja wiem czy ok,bez krwi i raczej małymi porcjami,ale chyba lepszy rydz niż nic.
mahob pisze:Rennatta pisze:
....Ja wiem czy ok,bez krwi i raczej małymi porcjami,ale chyba lepszy rydz niż nic.
To już dobrze![]()
Będzie lepiej![]()
Sama się zastanawiałam nad taką fontanną, bo miski z wodą mam po całym domu porozstawiane i ciągle ktoś w którąś wchodziDziś rano znowu był potop...
![]()
Zobaczymy czy się fontanna u Ciebie sprawdzi
Rennatta pisze:Wyniki moczu z wczoraj:
Barwa: żółty
Przejrzystość: lekko mętny
Gęstość względna: 1,046
Odczyn Ph: 6,5
Kom.nabłonka kanalików nerkowych: obecne ckpw
Krwinki białe : liczne wpw
Krwinki czerwone: obecne po kilka wpw
Kryształki: pojedyncze kryształki trójfosforanowe

Marcelibu pisze:Rennatta pisze:Wyniki moczu z wczoraj:
Barwa: żółty
Przejrzystość: lekko mętny
Gęstość względna: 1,046
Odczyn Ph: 6,5
Kom.nabłonka kanalików nerkowych: obecne ckpw
Krwinki białe : liczne wpw
Krwinki czerwone: obecne po kilka wpw
Kryształki: pojedyncze kryształki trójfosforanowe
Te komrki nabłonka kanalików nerkowych trzeba sprawdzić. Białe świadczą o stanie zapalnym - chyba coś trzeba będzie dać (antybiotyk, czy Furagina).
Brawa za pojedyńcze kryształki i obniżenie PH. Udało się!!!!!!!!!!!!![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 32 gości