PumaIM pisze:Po czwarte i najważniejsze - znalazł się dla nich najlepszy w świecie, odpowiedzialny, rozumny i kochający domek, dokąd pójdą razem
dziękuję

redaf, póki powiewają sztandarami to źle nie jest

aaa, moim zdaniem Brassy rulez

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PumaIM pisze:Po czwarte i najważniejsze - znalazł się dla nich najlepszy w świecie, odpowiedzialny, rozumny i kochający domek, dokąd pójdą razem
redaf pisze:Meg9 pisze:nie mogę spać, przed chwilą poczułam przytłumiony emocjami głód i bezczelnie pożarłam parówkę o godzinie 23.58
Uuuuuuuu....
Niedobrze.![]()
Czy ja na pewno mogę tak chwiejnej emocjonalnie osobie dwie biedne kocie istotki powierzyć?
Meg9 pisze:a te dwa pięknisie to kto ? szaro pręgowany mruczuś o niesamowitych oczyskach i rudzielec z bursztynowymi oczami ?
Meg9 pisze:kolorowych snów wszystkim
Meg9 pisze:uściskaj na dobranoc moje dzieciaki :)
redaf pisze:Meg9 pisze:nie mogę spać, przed chwilą poczułam przytłumiony emocjami głód i bezczelnie pożarłam parówkę o godzinie 23.58
Uuuuuuuu....
Niedobrze.![]()
Czy ja na pewno mogę tak chwiejnej emocjonalnie osobie dwie biedne kocie istotki powierzyć?
Meg9 pisze:a te dwa pięknisie to kto ? szaro pręgowany mruczuś o niesamowitych oczyskach i rudzielec z bursztynowymi oczami ?
Meg9 pisze:Cześć, tu kobieta co się nadaje
witam w ten piękny, słoneczny, sobotni dzień, kiedy nic ale to nic mi humoru nie zepsuje![]()
jak spaliście ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Murfel, zuza i 72 gości