Pogadam z moim "M" moze wezme tego kicia . Tylko prosze poki co sie nei napalac - nic nie obiecuje na zapas. Musze porozmawiac, z moim bo juz troche mam zwierzat do domu przytachanych . I moj M ostatnio czuje sie zaniedbywany .
Czekamy razem z kotkiem na decyzję Bezogonek w DT dogaduję się bez problemów z 7 kotów różnej płci, co do kastracji nie jestem pewna, ale wydaje mi się zę miał przy operacji ogonka...Pini1 napisze na 100%, jeśli nie miał a pojedzie do Ciebie to ciachniemy na drogę
Polecam goraco koty bezogonkowe.Sama mam takiego i nie zamienilabym go za zadnego innego kota! Jest to najbardziej uczuciowy kot, najslodszy,ugodowy jak zaden. jedyna wada ( a moze raczej zaleta!) , ze ciagle chce byc cacany ,przytulany ...jakby sie upewnial ,ze na pewno go kocham . Te ukrzywdowane kiedys koty sa tak wdzieczne za dobre pozniejsze zycie i odplacaja ogromna miloscia! Brac bezogonka - nie zastanawiac sie! Dodam ,ze wcale bym sobie sobie nie zyczyla żeby Ebisiowi odrosl jakims cudem ogon. Ma przez to jakis dodatkowy wdziek ,jak sarenka;)))