Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:CoToMa pisze:Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to jedna z kotek jutro pójdzie do nowego domu...
ktora![]()
![]()
CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to jedna z kotek jutro pójdzie do nowego domu...
ktora![]()
![]()
Na razie nie powiem, żeby nie zapeszać. jak domek wypali to na pewno napiszę![]()
A teraz uprasza sie o mocne trzymanie kciuków
behemocia pisze:za Maczkę w pierwszym poście też dziękuję, nie jest już ona taka samotna![]()
trawa11 pisze:Jaka ona sliczna![]()
![]()
![]()
jak ta bidulka sobie radzi?
Femka pisze:dzień dobry
w tym wątku jest się z kim witać: CoToMa, Pani Ala, koteczki i inne zwierząsiaNie wystarczy sobie rzucić witam bandę i już
![]()
przepraszam, ale ciągle jeszcze jestem w fazie radości fundacyjnej, adopcyjnej i w ogóle jakoś tu miło
CoToMa pisze:Femka pisze:dzień dobry
w tym wątku jest się z kim witać: CoToMa, Pani Ala, koteczki i inne zwierząsiaNie wystarczy sobie rzucić witam bandę i już
![]()
przepraszam, ale ciągle jeszcze jestem w fazie radości fundacyjnej, adopcyjnej i w ogóle jakoś tu miło![]()
![]()
Ja też się cieszę, ale jestem trochę przerażona. Tym, czy sobie poradzę że wszystkim...
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], Manuelowa, puszatek i 85 gości