Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Masz racje,ze jest wiele watkow o rudych kotach!!! Tylko jak na razie,to albo watek jest juz nieaktualny-albo nie odpowiada miejsce zamieszkania-albo ktos pisze do mnie maila,ze moge adoptowac od zaraz kotke A POTEM SIE NIE ODZYWA/NAWET TEN KTOS NIE NAPISAL W MAILU TEL.KONTAKTU DO SIEBIE!!!/. Ja tez pisalam na roznych watkach,ale jak na razie bez KONKRETNEGO odzewu.giegie pisze:Ja widzę wiele wątków o rudych kotach
Moze masz racje,ale denerwuje mnie tylko to,ze jesli ktos oferuje naprawde dobry i chetny domek-to ktos inny robi sobie jaja-pisze na maila i potem nie odpisuje i NA PEWNO TERAZ TO CZYTA O I SIE SMIEJE!!! tym bardziej,ze takiego niku?spod ktorego byl napisany ten mail/-nie widzialam na Miau.pl.Ewutek pisze:Akela nie denerwuj się. Tak czasami jest. Szukasz dopiero tydzień, a to niedużo jeśli masz jakieś konkretne wymagania. Jako przykład powiem Ci, ze gdybym była cierpliwsza i poczekała jeszcze kilka m-cy z adopcją Rudej to miałabym niejedną okazję do adopcji kotka w moim ulubionym kolorze blue właśnie z forum... Nie żałuję, ale cierpliwsza to mogłabym być
Akela3 pisze:Kicia jest piekna,ale cos mi tu nie pasuje- dopiero jak kotka zaczela 10 lat,to okazalo sie,ze Twoj maz ma JAKAS alergie?! Mi to na mysl by nie przyszlo,zeby oddawac 10-letnie zwierze/obojetnie,czy pies czy kot/- w obce rece,na poniewierke?! Chetnie ja zaadoptuje,ale czy WY LUDZIE-nie macie sumienia?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 26 gości