made in gattara?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:widzicie, jaki mam piękny banereK?
Gattara mi zrobiła
Marcelibu pisze:Femka pisze:widzicie, jaki mam piękny banereK?
Gattara mi zrobiła
Nawet kawałek Ciebie widać![]()
![]()
Femka pisze:z obowiązku dodam (ale i z dużą przyjemnością), że fotki w banerku są zrobione przez Ziemowita, za co jeszcze raz bardzo Mu dziękuję
Marcelibu pisze:Femka pisze:z obowiązku dodam (ale i z dużą przyjemnością), że fotki w banerku są zrobione przez Ziemowita, za co jeszcze raz bardzo Mu dziękuję
No wiadomo przecież, że w życiu byś takich ładnych nie zrobiła. No i jeszcze sama sobie![]()
.
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:z obowiązku dodam (ale i z dużą przyjemnością), że fotki w banerku są zrobione przez Ziemowita, za co jeszcze raz bardzo Mu dziękuję
No wiadomo przecież, że w życiu byś takich ładnych nie zrobiła. No i jeszcze sama sobie![]()
.
Marcelibu
Ty zazdrośnico![]()
moś pisze:Ja tez zazdraszczam, troszeczke bo mi varia podpisik swego czasu tez zrobila, jak widac ponizej, załkiem niezły..powiem nieskromnie za varie
Femka pisze:moś pisze:Ja tez zazdraszczam, troszeczke bo mi varia podpisik swego czasu tez zrobila, jak widac ponizej, załkiem niezły..powiem nieskromnie za varie
śliczny masz podpisik![]()
taki plaskatowo-budysiowy
Femka pisze:moś pisze:Ja tez zazdraszczam, troszeczke bo mi varia podpisik swego czasu tez zrobila, jak widac ponizej, załkiem niezły..powiem nieskromnie za varie
śliczny masz podpisik![]()
taki plaskatowo-budysiowy
Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:z obowiązku dodam (ale i z dużą przyjemnością), że fotki w banerku są zrobione przez Ziemowita, za co jeszcze raz bardzo Mu dziękuję
.
Marcelibu
Ty zazdrośnico![]()
Ja?![]()
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:z obowiązku dodam (ale i z dużą przyjemnością), że fotki w banerku są zrobione przez Ziemowita, za co jeszcze raz bardzo Mu dziękuję
.
Marcelibu
Ty zazdrośnico![]()
Ja?![]()
pewnie
inaczej to byś się grzecznie zdziwiła, że takie piękne fotki nie są mojego autorstwa![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 25 gości