moś pisze:
Mnie sie przysni na bank..i wyskakujacy z tortu jakis Brunet wieczorowa pora z piesnia na ustach

taki tort obiecal mi mój młody zrobic

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:
Mnie sie przysni na bank..i wyskakujacy z tortu jakis Brunet wieczorowa pora z piesnia na ustach
Trinity36 pisze:No trafiłam.. dzisiaj pomroczność jasna albo choroba filipińska (do wyboru) mnie gnębi i ciągle jakieś głupoty opowiadam.. wybaczcie starej Wiedźmie
Trinity36 pisze:No trafiłam.. dzisiaj pomroczność jasna albo choroba filipińska (do wyboru) mnie gnębi i ciągle jakieś głupoty opowiadam.. wybaczcie starej Wiedźmie
trawa11 pisze:Trinity36 pisze:No trafiłam.. dzisiaj pomroczność jasna albo choroba filipińska (do wyboru) mnie gnębi i ciągle jakieś głupoty opowiadam.. wybaczcie starej Wiedźmie
No ,nareszcie trafiłaś![]()
Cos mi sie zdaje ,ze miotłę trzeba Ci wymienic,tan model cos Ci szwankuje![]()
![]()
,dlatego nigdzie nie mozesz trafic
![]()
![]()
Paulaaa pisze:trawa11 pisze:Trinity36 pisze:No trafiłam.. dzisiaj pomroczność jasna albo choroba filipińska (do wyboru) mnie gnębi i ciągle jakieś głupoty opowiadam.. wybaczcie starej Wiedźmie
No ,nareszcie trafiłaś![]()
Cos mi sie zdaje ,ze miotłę trzeba Ci wymienic,tan model cos Ci szwankuje![]()
![]()
,dlatego nigdzie nie mozesz trafic
![]()
![]()
Zamiast mówic mogłabyś kupić
trawa11 pisze:moś pisze:Z opcja wyskakiwania ze śpiewem?
krcze, o tym nie pomyslałam
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Z opcja wyskakiwania ze śpiewem?
To zapodaj mu pomysla
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Z opcja wyskakiwania ze śpiewem?
To zapodaj mu pomysla
tylko ,zeby sie nie zapomniał i mi tam panienki nie wsadził![]()
![]()
andziula20 pisze:Witam wieczorową porą po pierwszym, ciężkim 11 godzinnym dniu nowej pracy...Ale tu dzisiaj chyba rekord w ilości stron padł. No i gratulacje z okazji nowego wątku..tempo tu niezłe.. ach te młodsze Trawniczki to chyba żyć bez siebie nie mogą.U nas nie ma parek..raczej stado..no ewentualnie najmłodsze rodzeństwo częściej razem śpią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Tygrysiątko i 190 gości