spam zauważony, odnotowany, udział wzięty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:trawa11 pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:witam wszystkie urocze Zołzunie![]()
dzisiaj jestem troszku zapracowana
muszę troszkę formalności związanych z ubezpieczeniem załatwić, bo Tatusiowi jeden niedouczony smarkacz zaparkował w bocznych drzwiach samochodu, a tatusiowy samochód to formalnie mój samochód. Więc latanie z papierami na mnie spada, a kaska z odszkodowania tatusiowiOto sprawiedliwość dziejowa
Nasz samochód jest na TŻta, ale najczęściej ja nim jeżdżę.
A, że czasem jestem trochę roztargniona, to potem TŻ ma trochę załatwiania![]()
![]()
![]()
![]()
Dzięki ostatniemu roztargnieniu od tygodnia mamy nowiutką klapę od bagażnika![]()
Załatwianie ciągnęło się od października...
a nowych drzwi nie chcialabyś![]()
![]()
![]()
Na razie nie potrzebuję.
Jakiś czas temu wymienialiśmy przednie prawe
Femka pisze:
spam zauważony, odnotowany, udział wzięty
CoToMa pisze:W nic pukać nie będziemy. Drzwi są w porządku. Jak na razie wymieniać nie trzeba.
Kasia_1991 pisze:Bry
Femka pisze:Witajcie
Marcelibu mnie zainspirowała
idę się szeroko usmiechać do varii
chociaż stali bywalcy tego wątku wiedzą, że najchętniej równocześnie z uśmiechem zaserwowałabym jej troszku jadu![]()
![]()
przeca od dawna wiadomo, że nie cierpię varii
![]()
varia pisze:Femka pisze:Witajcie
Marcelibu mnie zainspirowała
idę się szeroko usmiechać do varii
chociaż stali bywalcy tego wątku wiedzą, że najchętniej równocześnie z uśmiechem zaserwowałabym jej troszku jadu![]()
![]()
przeca od dawna wiadomo, że nie cierpię varii
![]()
Trzy podania ze zdjęciem. Termin rozpatrzenia od trzech do czterech tygodni. O decyzji zostanie Pani powiadomiona drogą pisemną. Albo nie zostanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości