BIAŁO-CZARNE DOOPKI sp.z o.o. :) Zatymczasowani.. :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 20, 2008 23:58

W ramach biało-czarnego wątku przedstawiam śliczną pannę pingwinkę, która właśnie na króciutko u mnie zamieszkała :)

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Czw lut 21, 2008 0:02

No i Gemusia, tym razem w roli karakuła :D:D:D

Obrazek

I trzy piętra kotów :D:D:D

Obrazek

Trinity36

Post » Czw lut 21, 2008 11:01

A tu co taka cisza na morzu? Podziwiać podziwiać mój trójpak :D:D

Trinity36

Post » Czw lut 21, 2008 12:38

Podziwiam, qurczę, podziwiam, Gemuś ślicznie wygląda na mokro :P A na sucho to chyba widzę jednak fałdę tłuszczyku na brzuszku :twisted:

Ja jestem upierniczona pracą - ostatnie 2 dni spędziłam na bazarku, mam teraz masę zaległości :evil:

A poza tym jestem dziś naprawdę wściekła na Sniegułę - wczoraj w domu znowu pogrom, nawet nie chce mi się pisać co zrobiła. Najgorsze, że w nocy znowu była na szafce ze sprzętem grającym, tym razem zrzucila jednak coś, czego nie powinna, więc rano była afera. Naprawdę pozwalam im na bardzo dużo rzeczy, ale jest parę, na które się nie zgadzam i zaczynam mieć ochotę dać jej porządnie w skórę :evil: I możecie sobie myślec, ze jestem potworem, trudno, ale są pewne granice. Ja nie mam za co sobie kupić nowego sprzętu grającego i myślę, że ona naprawdę przesadza ze swoim szaleństwem. I nie jest głupia. Te numery z patrzeniem w lustro i udawaniem, ze ją nic nie obchodzi... i nie tylko. Wie jak wyjść z miseczki Zoe tak, że niby nie można się do niczego przyczepić - przebiega nad jej miska i porywa w biegu kawałki kurczaka. A wie, że nie wolno jeść z nie swojej misieczki. Tylko że ona swoje wyżera od razu i szuka więcej. A suche oczywiście nie ruszone. Wie, że na szafkę się nie wskakuje. Ale robi to, jak tylko ja nie widzę, albo jak zapomni. Pod pewnymi względami jest niereformowalna. Cholera chyba rozrzucę pinezki na tej szafce, bo już nie wiem co zrobić. To nie chodzi o to, że wskakuje na tę szafkę, ale ona niszczy mi sprzęt grający. Dla zabawy - fajnie się go gryzie, juz nie mówię o wysuwanej tacce, co z nią robi.... o głośnikach próbuję zapomnieć! :evil: Naprawdę jestem dzisiaj wściekła! :evil: , przepraszam! Snieguła czuje się jak u siebie w domu, świetnie, ale to nie jest tylko jej dom! Wczoraj Zombiczek skowyczal z bólu, tak go poturbowała! :evil: :evil: :evil: A ja ostatnio codziennie wyrzucam kolejną zniszczoną przez nią rzecz :evil: jak tak dalej pójdzie skończy jako kot w klatce :evil: :evil: :evil:

Bardzo ją lubię, naprawdę dbam o nią, cholera kupiłam nawet specjalnie odkurzacz za resztę kasy, bo w domu nic już nie widać przez te kłaki, ale ostatnio coraz mniej mnie bawią jej poczynania, i bardzo mi z tego powodu jest przykro. Nie mam już pomysłu co zrobić i zaczynam się wściekać.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw lut 21, 2008 12:54

..yyy... może trzeci kot? jakiś DOMINANT? Obrazek

Trinity36

Post » Czw lut 21, 2008 13:40

Wyobraź sobie, że w mojej desperacji już nad tym ostro myślałam. Ale co, jak on okaże się jeszcze gorszy od Śnieguły? :evil:

A w ogóle to przecież lubię smarkulę, tylko czasami po prostu mam ochotę ją zamordować, i nic na to nie mogę poradzić. Ja wiem, że to jeszcze dzieciuch :oops: , ale to nie znaczy, że można jej wszystko! Dlaczego nie ma kocich poprawczaków? Śnieguła za wandalizm i wszczynanie bójek siedziałaby aż do czasu pełnoletności :twisted: .
Ona ma dziwięciokrotne ADHD, a poza tym ma skłonności: niszczycielskie (liczne akty wandalizmu popełnione na moim mieniu), sadystyczno - chuligańskie - ostatnio się ujawniły - rzucanie się na Zombiczka, złodziejskie - kradnie jedzenie Zoe (czasami moje, jak zostawię niechcący talerz w jej zasięgu - ostatnio zjadła mi jajecznicę :evil: ) oraz zabawki Zombiczkowi, jak tylko Zoe zacznie się czymś bawić, i to akurat mnie wkurza :evil: , bo jak patrzę na biednego zdezorientowanego Zombiczka to .... :cry: , no i zaczęła się ostatnio włamywać - przedwczoraj łazienka, wczoraj szafa.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Never

Post » Czw lut 21, 2008 15:28

Never, nie poddawaj się never !! :twisted: :twisted:

Trinity36

Post » Czw lut 21, 2008 15:35

Obrazek

Never

Post » Czw lut 21, 2008 15:44

OOO.jak miło tu było zajrzec :wink: :wink: :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw lut 21, 2008 15:59

Ojej, goście przyszli, a ja takie okropne rzeczy wypisywałam....

Obrazek

Never

Post » Czw lut 21, 2008 16:01

A tak w ogóle to zapraszamy! :P
Zapewniamy zarówno mocną rozrywkę......

Obrazek

jak i przyjemny relaks....
Obrazek

Never

Post » Czw lut 21, 2008 16:10

trawa11 pisze:OOO.jak miło tu było zajrzec :wink: :wink: :wink:

Oooo sama Trawka w naszych progach :D:D:D
Zapraszamy częsciej !!!

Trinity36

Post » Czw lut 21, 2008 16:18

Trinity36 pisze:
trawa11 pisze:OOO.jak miło tu było zajrzec :wink: :wink: :wink:

Oooo sama Trawka w naszych progach :D:D:D
Zapraszamy częsciej !!!

miło mi bardzo :oops: :wink:
Obrazek

Danusia

Post » Czw lut 21, 2008 23:55

Dobranoc :wink:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Pt lut 22, 2008 10:56

Bry!!!!!
Pragnę donieść, że dojechała do nas z Łodzi nowa zabawka - efekt szaleństwa na bazarku :roll:
Futra zachwycone. Snieguła usiłowała zdewastować sprzęt, ale się nie udało! :twisted: Piłeczek też jak na razie nie wyciągnęła, i bardzo ją to wkurza. Jak ją znam dzisiaj cały dzien będzie próbować. Dostaliśmy też jedzonko na baaardzo dłuuuuugo, tylko jeszcze musimy zapłacić :oops: :cry: . Chwilowo w domu na korytarzu i w pokoju walają się tacki i saszetki z mokrym. 20 kilosów, ale część pójdzie na bezdomne bidy. W związku z faktem, że jedzonka w bród, dałam się w nocy ubłagac i bylo karmienie :oops:

Never

[poprzednia][następna]