Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:
Marcia, wkleję coś, ale najpierw ty musisz wkleić u siebie fotki zakochanej kociej pary. Mam prawo się domagać - wygrałam przecież pewien konkurs, a ty wykręciłaś się kocimi ogonkami!![]()
Joasia
JoasiaS pisze:Dotychczasowy naczelny reproduktor tej okolicy ma teraz zupełnie inne zajęcia i jestem pewna, że jest szczęśliwy![]()
Dorota pisze:JoasiaS pisze:Dotychczasowy naczelny reproduktor tej okolicy ma teraz zupełnie inne zajęcia i jestem pewna, że jest szczęśliwy![]()
![]()
Warto rowniez podkreslic, ze majac wiecej wolnego czasu,
moze rozwijac sie intelektualnie.
MarciaMuuu pisze:Dorota pisze:JoasiaS pisze:Dotychczasowy naczelny reproduktor tej okolicy ma teraz zupełnie inne zajęcia i jestem pewna, że jest szczęśliwy![]()
![]()
Warto rowniez podkreslic, ze majac wiecej wolnego czasu,
moze rozwijac sie intelektualnie.
Czytając słynny wątek pt: Zabiję Mruczka!
JoasiaS pisze:Dorotko, ja tam nie mam wątpliwości - Mru jest intelektualnym debeściakiem. Intelekt Sznyca pozostawia wiele do życzenia... Na przykład opanowanie wchodzenia przez kocie drzwiczki zajęło mu jakieś 3 miesiące - dłuuuugo nie mógł załapać, że jak się da wyjść przez klapkę, to można przez nią również wejść ...
. Myślę, że gdyby Sznycek miał zarabiać na życie, zarabiałby raczej mordobiciem, bo w tym jest zdecydowanie lepszy
![]()
Joasia
MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:Dorotko, ja tam nie mam wątpliwości - Mru jest intelektualnym debeściakiem. Intelekt Sznyca pozostawia wiele do życzenia... Na przykład opanowanie wchodzenia przez kocie drzwiczki zajęło mu jakieś 3 miesiące - dłuuuugo nie mógł załapać, że jak się da wyjść przez klapkę, to można przez nią również wejść ...
. Myślę, że gdyby Sznycek miał zarabiać na życie, zarabiałby raczej mordobiciem, bo w tym jest zdecydowanie lepszy
![]()
Joasia
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości