Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Alma parę minut temu ściągnęła z blatu rozmrażającą się rybę - wyjątkowo przeznaczoną dla mnie, nie dla kotów
Przekąski dla kotów podawane są w miskach na podłodze, a nie na talerzach na blatach kuchennychredaf pisze:Kicorek pisze:Alma parę minut temu ściągnęła z blatu rozmrażającą się rybę - wyjątkowo przeznaczoną dla mnie, nie dla kotów
Co się Kicor czepia?
Jeśli "wyjątkowo" - to skąd dzidzia miała wiedziec, że to nie dla niej przekąskę babcia szykuje?
Kicorek pisze: Koniec, więcej nie ma i długo nie będzie
Hrabina na poprzedniej stronie, a Wujek Burak - patrz poprzedni postczarna.wdowa pisze:Kicorek pisze: Koniec, więcej nie ma i długo nie będzie
Jak to nie bedzieA wujek burak i Hrabina to gdzie sie pytam
![]()
Kicorek pisze:Hrabina na poprzedniej stronie, a Wujek Burak - patrz poprzedni postczarna.wdowa pisze:Kicorek pisze: Koniec, więcej nie ma i długo nie będzie
Jak to nie bedzieA wujek burak i Hrabina to gdzie sie pytam
![]()
![]()
Ciesz się tym, co jest
Kicorek pisze:Przekąski dla kotów podawane są w miskach na podłodze, a nie na talerzach na blatach kuchennychredaf pisze:Kicorek pisze:Alma parę minut temu ściągnęła z blatu rozmrażającą się rybę - wyjątkowo przeznaczoną dla mnie, nie dla kotów
Co się Kicor czepia?
Jeśli "wyjątkowo" - to skąd dzidzia miała wiedziec, że to nie dla niej przekąskę babcia szykuje?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, muza_51, PanPawel, Tygrysiątko i 204 gości