Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patsy pisze:Ba, ja tez bym chciała, żeby futra pozostały smukłe i zgrabne. Ale one uparcie dążą do kulistości perfekcyjnej pochłaniając wszystko, co stanie na ich drodze (nawet kapustę kiszoną)...no, chyba, że naprawdę się tego zjeść nie da. Ale wtedy zawsze można się tym pobawić
genowefa pisze:jopop ogłosiła bankructwo:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=70316&start=165
Więc głosuję na jopop, jej tymczasy i rozliczne akcje.
galla pisze:genowefa pisze:jopop ogłosiła bankructwo:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=70316&start=165
Więc głosuję na jopop, jej tymczasy i rozliczne akcje.
Genowefo, generalnie to głosujemy już w tym miesiącu na dwie kandydatury - Agn i Koty z Borów... Kilka postów wcześniej pisałam, że kończymy zgłaszanie i zaczynamy głosowanie, żeby nie zgłaszać do końca głosowania, tylko zebrać te kandydatury i już tylko głosować.
Ych, i co teraz? Trzymamy się kandydatur zgłoszonych przed ogłoszeniem oficjalnym i jopoop wrzucamy na marzec?
kristinbb pisze:Patsy pisze:Ba, ja tez bym chciała, żeby futra pozostały smukłe i zgrabne. Ale one uparcie dążą do kulistości perfekcyjnej pochłaniając wszystko, co stanie na ich drodze (nawet kapustę kiszoną)...no, chyba, że naprawdę się tego zjeść nie da. Ale wtedy zawsze można się tym pobawić
A ja Ci zazdroszczę![]()
U mnie koty, psy , dzieci wszystko szczupłe![]()
Ile bym nie pchała w te brzuchy...to chude..![]()
Jak już nie mogą więcej jeść , to dziękują kulturalnie i nie jedzą...![]()
Wet mówi ,że są normalne...
koteczekanusi pisze:Myślę, że dla nowych powinno byc jakieś wprowadzenie co się z czym je. Czy te brzusie (kasa i głosowanie) to to samo co Pakt Czarownic, czy jakaś konkurencja?
Tych 79 stron to nie zamierzam przeczytać nawet po swoim własnym trupie...
Patsy pisze:kristinbb pisze:Patsy pisze:Ba, ja tez bym chciała, żeby futra pozostały smukłe i zgrabne. Ale one uparcie dążą do kulistości perfekcyjnej pochłaniając wszystko, co stanie na ich drodze (nawet kapustę kiszoną)...no, chyba, że naprawdę się tego zjeść nie da. Ale wtedy zawsze można się tym pobawić
A ja Ci zazdroszczę![]()
U mnie koty, psy , dzieci wszystko szczupłe![]()
Ile bym nie pchała w te brzuchy...to chude..![]()
Jak już nie mogą więcej jeść , to dziękują kulturalnie i nie jedzą...![]()
Wet mówi ,że są normalne...
Aaaa to może Ty odkryłaś coś, o czym ja od dawna marzęczyli antykalorie
wiesz....działają odwrotnie do kalorii - im więcej jesz, tym bardziej chudniesz
to byłby dla mnie raj
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MariuszK, Paula05, Silverblue i 321 gości