Ewaa6, jesteś zainteresowana takimi?
Moderator: Moderatorzy
Rennatta pisze: "Biblia feminizmu"
Rennatta pisze:" Siedem przystanków do raju (lub nieba nie pamiętam)".
I pamiętam jeszcze,że bodaj raz w roku jest jakiś festiwal filmów amatorskich( a może artystycznych?)i pierwszy program telewizji od pon.do czwartku transmituje takie polskie filmy (np. "Bellissima", czy właśnie te siedem przystanków)-chętnie bym obejrzała te filmy,ale nie znam tytułów
).
pucka69 pisze:38.Cykl książek F. Pohla Gateway (poszukuje Zuzola)
mam ostatnią część - kupcy wenusjańscy ...
wania71 pisze:76 mam serwetki! Koty Rosiny Westminster w tonacji zielononiebieskiej
Paulaaa pisze:Gauka1-a może rozdzielić te które sa zakonczone od poszukiwanych, byłoby bardziej przejrzyście? (Tylko taka mała propozycja ,a zrobisz jak zechcesz)
Rennatta pisze:Już mam pełne tytuły tych dwóch filmów
gauka1 pisze:Paulaaa pisze:Gauka1-a może rozdzielić te które sa zakonczone od poszukiwanych, byłoby bardziej przejrzyście? (Tylko taka mała propozycja ,a zrobisz jak zechcesz)
Myślę o tym, ale szukam pomysłu na podział strony...
i czasu...zrobię to w połowie marca najwcześniej.Rennatta pisze:Już mam pełne tytuły tych dwóch filmów
Renia - uzupełniłam :*
...i zaczynam gotować zupę pomidorową (chcesz z ryżem czy makaronem)?
Wełna - wymieniłam poz.53
Rennatta pisze:Tylko z makaronem.
I jeszcze szukam książki : "Katoniela" -autora nie znam,ale chyba nie jest potrzebny,bo książkę bardziej kojarzy się po tytule niż nazwisku.
Rennatta pisze:A co do porządków to ja bym po prostu powykasowywała nieaktualne/rolziczone aukcje.
I można jeszcze podzielić (jak na Dogomanii) na książki,filmy,inne itp.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości