Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 18, 2008 21:00

Emila przywlekła ze schronu bialo-rude cudo 10 tyg.
Jak je wiozla do domu to dzwoniła do mnie,a morducha tak jej się śmiała jakby sie czegos nawąchała.Taki prawdopodobnie maluszek pieknisty jest :D

Nie wiem nie widziałam.Tylko mówię co słyszałam.
No ja sobie nadal leżę z termoforkiem i chusteczkami.
Echhh cięzkie jest życie zagrypionej baby!!!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lut 18, 2008 23:23

mar_tika pisze:Emila przywlekła ze schronu bialo-rude cudo 10 tyg.
Jak je wiozla do domu to dzwoniła do mnie,a morducha tak jej się śmiała jakby sie czegos nawąchała.Taki prawdopodobnie maluszek pieknisty jest :D

No a nie jest??

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Cudo normalne :1luvu:

No i domek już jutro po Julka przyjeżdża.

A Eryczek dziś pojechał do nowego domku! :D

Jutro albo w środę pojadę po Puchatkę.
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Pon lut 18, 2008 23:28

Ale słodziak! :love:

Dziewczyny, ale to u Was wszystko szybko idzie! :king: :1luvu:

Kciuki za następne dobre domki! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Wto lut 19, 2008 12:53

No i Julcio pojechał :crying:

w te parenaście godzin podbił sedrucha wszytskich, którzy go widzieli. A nasza Doktorka oddać malucha nie chciała jak jej zasnął na kolankach :twisted:

Domek Julkiem zachwycony :)

Jutro jadę po Puchatkę - dziś już się nie wyrobiłam
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Post » Wto lut 19, 2008 13:42

Emiś pisze:

No a nie jest??

cudny , po prostu chodzące cudeńko
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Śro lut 20, 2008 0:43

Emiś pisze:

No a nie jest??

No faktycznie kocio przecudny i słodki :lol:
A ja jutro z tygrysią mamą na sterylkę , przyznam się mam lekkego pietra bo nigdy nie miałam na tymczasie kotki po sterylce :roll:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lut 20, 2008 20:38

No mamuśka Tygrysiczka już po sterylce, teraz płacze biedna bo pewnie ją boli :cry: Koteczka faktycznie była w ciąży, ale to był wczesny etap. U weterynarza spotkałysmy się z Emilką . Emilka była w schronie i przywiozła do naszego Hiltona nową lokatorkę , czarno-białą koteczkę ok. 4 - miesięcy. Koteczka bardzo ruchliwa. Straszny świerzb w uszach i temperatura - Emilka robiła kotce zabiegi a ja słuzyłam jej jako asystentka, ale jakaś kiepska ze mnie asystentka :lol:Emilka może jak znajdzie chwilę to wklei jakieś zdjatka.

terenia1

Post » Śro lut 20, 2008 21:41

Kurcze dziewczyny to co robicie dla zwierzat jest wielkie ! Jestem pelna podziwu! Pisalam watek jeden juz na forum, ze szukam kocieko kompana dla mojego Mikusia :). Moze macie gdzies jakiegos kicia szaro czarnego? Takiego prawie grafitowego. Nie do konca wiem jak sie ta masc nazywa :/. A i jeszcze jedno (wybaczcie ze taka niepociumana jestem) czy jest jakies konto na ktore mozna wplacac pieniazki dla kociakow? Bo ja chetnie pomoge, tylko nie wiem co gdzie i jak :).

Oferuje sie tez jako domek tymczasowy :). Miejsca troszke mam, ale chyba najwazniejsze to serduszko :).
:1luvu: :balony: Obrazek :balony: :1luvu:

D.J Maxima

Od: Sob paź 20, 2007 16:49

Post » Śro lut 20, 2008 21:57

D.J Maxima pisze:Kurcze dziewczyny to co robicie dla zwierzat jest wielkie ! Jestem pelna podziwu! Pisalam watek jeden juz na forum, ze szukam kocieko kompana dla mojego Mikusia :). Moze macie gdzies jakiegos kicia szaro czarnego? Takiego prawie grafitowego. Nie do konca wiem jak sie ta masc nazywa :/. A i jeszcze jedno (wybaczcie ze taka niepociumana jestem) czy jest jakies konto na ktore mozna wplacac pieniazki dla kociakow? Bo ja chetnie pomoge, tylko nie wiem co gdzie i jak :).

Oferuje sie tez jako domek tymczasowy :). Miejsca troszke mam, ale chyba najwazniejsze to serduszko :).

To moze ja poagituje jeszcze troche ;)
Moze dasz rade pomoc dziewczynom w CHH

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro lut 20, 2008 22:20

Wlasnie napisalam w tamtym watku, ze oferuje sie jako pomocnik w CHH :)
:1luvu: :balony: Obrazek :balony: :1luvu:

D.J Maxima

Od: Sob paź 20, 2007 16:49

Post » Śro lut 20, 2008 22:28

D.J Maxima pisze:

Wlasnie napisalam w tamtym watku, ze oferuje sie jako pomocnik w CHH :)

Bardzo, bardzo, bardzo dziekuje w imieniu dziewczyn i kotow :aniolek:
Skontaktuj sie z nimi na PW albo mail albo poprostu zadzwon z ta radosna nowina :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro lut 20, 2008 22:36

D.J Maxima pisze:Kurcze dziewczyny to co robicie dla zwierzat jest wielkie ! Jestem pelna podziwu! Pisalam watek jeden juz na forum, ze szukam kocieko kompana dla mojego Mikusia :). Moze macie gdzies jakiegos kicia szaro czarnego? Takiego prawie grafitowego. Nie do konca wiem jak sie ta masc nazywa :/. A i jeszcze jedno (wybaczcie ze taka niepociumana jestem) czy jest jakies konto na ktore mozna wplacac pieniazki dla kociakow? Bo ja chetnie pomoge, tylko nie wiem co gdzie i jak :).

Dagmara, nawet sobie nie wyobrażasz jak się cieszymy, że się odezwałaś pomoc bardzo , bardzo nam się przyda, kurcze a jeszcze domek tymczasowy :lol: to chyba za dużo o szczęscia jak na jeden raz. Napiszę Ci na PW numer Emilki to pogadasz sobie z nią na temat Hiltona, a on blisko Ciebie bo na Pogoni.
No i super nasz Miki wyrósł, piękny z niego kot, a faktyczne Chudzielcem to nie mozna go nazwać miał CHŁOPAK SZCZĘŚCIE , że trafił do Ciebie .
I tak dla przypomnienia Mikuś, który jest u Dagmary to nasz kociaczek ze schronu, który bardzo długo walczył, ale mu się udało i dzięki forum także znalzł domek. :lol:

terenia1

Post » Czw lut 21, 2008 10:15

Wysyłam PW :D

Emiś

Post » Czw lut 21, 2008 10:29

Tak, jak pisała Terenia - wczoraj pojechałam po Puchatkę, ale zabrałam małego kocika - one tam znacznie szybciej łapią choróbska :?

Tosia jest bardzo fajniutka - mruczy, łasi się, barankuje i głośno protestuje, gdy się ją zamyka w transporterku :twisted:

Wspólnymi siłami wyczyściłyśmy jej uszy i zmierzyłyśmy temperaturę - 39,2. Podałam jej Tolfine na zbicie goraczki i przeciwzapalnie i Betamox - antybiotyk. Do uszek Oridermyl.

Zrobię dziś jakieś fotki i postaram się wrzucić. Tosia jest czarna z białymi dodatkami - taki garniturek ma :)

Emiś

Post » Czw lut 21, 2008 14:16

to co robicie jest wielkie, powodzenia
a jakby ktoś szukał kocurka to polecam Felusia
Obrazek Obrazek Obrazek
ma ok 8 miesięcy i jest bardzo wystraszony

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

[poprzednia][następna]