Sihaja pisze:Dobranoc
Dobrej nocku Sihaja!
Moderator: Estraven
trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Nic nie powie, wiecej grzechow nie pamietam ale jakbyscie chcialy pogmyrać mi we włosach to nie odmówie![]()
Teraz zauwazyłam łapke lafinki, o!
Nie pogmyram Co, bo nie lubię!![]()
Ani jak mi robią, ani ja nie lubię robić!![]()
![]()
I czekam na zwierzenia w dalszym ciągu!
A chcialam zmienic temat.. no dobrze, marze o ..kotach, kocurach, no
O kotkach i kocurach w JAKIM sensie?![]()
A w ogóle to mało Ci ich?
a moze o takim duzym ,wielkim kocurze na dwoch długich łapach![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Nic nie powie, wiecej grzechow nie pamietam ale jakbyscie chcialy pogmyrać mi we włosach to nie odmówie![]()
![]()
![]()
No właśnie nie wiem! Widzisz, że usiłuję się czegoś dowiedzieć, to ściemnia..
moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Nic nie powie, wiecej grzechow nie pamietam ale jakbyscie chcialy pogmyrać mi we włosach to nie odmówie![]()
![]()
![]()
Wy wszystko chciałybyscie miec na tacy
trawa11 pisze:moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Nic nie powie, wiecej grzechow nie pamietam ale jakbyscie chcialy pogmyrać mi we włosach to nie odmówie![]()
![]()
![]()
Wy wszystko chciałybyscie miec na tacy
notak najwygodniej

kalair pisze:Cholewcia, życie fotografa to jeden wielki koszmar..No tak się robi zdjęcia moim kotom!![]()
![]()
A była w takiej fajnej pozycji!I tyle zostało
Ja się nabawię nerwicy!
poturlam sie troche z tego faktu jesli pozwolicie, na turklanie nigdy nie za póżna pora moś pisze:kalair pisze:Cholewcia, życie fotografa to jeden wielki koszmar..No tak się robi zdjęcia moim kotom!![]()
![]()
Ja się nabawię nerwicy!
poturlam sie troche z tego faktu jesli pozwolicie, na turklanie nigdy nie za póżna pora
kalair pisze:Cholewcia, życie fotografa to jeden wielki koszmar..No tak się robi zdjęcia moim kotom!![]()
![]()
Ja się nabawię nerwicy!
trawa11 pisze:kalair pisze:Cholewcia, życie fotografa to jeden wielki koszmar..No tak się robi zdjęcia moim kotom!![]()
![]()
Ja się nabawię nerwicy!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozesz przyblizyc słowami co to mialo być![]()
![]()
![]()
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Cholewcia, życie fotografa to jeden wielki koszmar..No tak się robi zdjęcia moim kotom!![]()
![]()
Ja się nabawię nerwicy!
poturlam sie troche z tego faktu jesli pozwolicie, na turklanie nigdy nie za póżna pora
Ty się już tyle nie turlaj we wszystkich wątkach, bo Ci zostanie, i JJ z łóżka ucieknie! Twój JJ oczywiście. Ja się nie turlam. Mój nie ucieka. A w każdym razie NIE z tego powodu..![]()
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Cholewcia, życie fotografa to jeden wielki koszmar..No tak się robi zdjęcia moim kotom!![]()
![]()
Ja się nabawię nerwicy!
Ty się już tyle nie turlaj we wszystkich wątkach, bo Ci zostanie, i JJ z łóżka ucieknie! Twój JJ oczywiście. Ja się nie turlam. Mój nie ucieka. A w każdym razie NIE z tego powodu..![]()
JJ zółka nie ucieknie bo sie włąsnie tam zagnieżdził na dobre i nic go nie wzrusza, nawet moje turlanie a szkoda nawetbo dobre nocne turlanie nie jest złe
![]()
![]()
Dobranoc szylkrecie, ide sie poturlac do łóżka
kalair pisze:A wyszło tylko tyle, bo Lafi to kot , który ma w tyłku jakieś dopalacze, i nie usiedzi w miejscu, a już nie wtedy, kiedy zdjęcie chcesz zrobić![]()
![]()
A ja się wkurzam!
trawa11 pisze:kalair pisze:A wyszło tylko tyle, bo Lafi to kot , który ma w tyłku jakieś dopalacze, i nie usiedzi w miejscu, a już nie wtedy, kiedy zdjęcie chcesz zrobić![]()
![]()
A ja się wkurzam!
malgoska jes ttaka sama
Użytkownicy przeglądający ten dział: maeria89 i 27 gości