Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:zamiast Kostusia widzę 3 "podobne" możliwości:
- milasta kociusia buraska nr 48 z boksu 3
- potężna bura kociczka z szafy - milasta
- Kajetan - jeśli nie przeszkadzałoby ludziom jego kalectwo
CoolCaty pisze:O matko! Inguś, ja zapomniałam o tym, ze Kostuś ma jechać do W-wy. Mam nadzieję, że to nie będzie problem?
Jeśli domek byłby zainteresowany nadal kotkiem od nas ze schronu, to zamiast Kostusia widzę 3 "podobne" możliwości:
- milasta kociusia buraska nr 48 z boksu 3
- potężna bura kociczka z szafy - milasta
- Kajetan - jeśli nie przeszkadzałoby ludziom jego kalectwo
Kurde, ale zamieszałam, przepraszam.
Ewentualnie mam koteczkę burą od karmicielki - 8 miesięczną, zaszczepioną, wysterylizowaną, trochę rozrabiakę.
Georg-inia pisze:dziewczyny, zawaliłammiałam być w niedzielę, ale nie dałam rady (babska przypadłość
)
starałam się nie wierzyć, że ci ludzie oddadzą Kajtka z powrotem do schronu. A jednak! Sis miała rację... on gryzoń, ale fajny kociak przecież, i to podgryzanie to też tak zabawowo... głąby jedne, choleradobrze, że nie został długo
![]()
To Kostek pojechał?![]()
pysio moje kochane, gadulec bury
tylko kogo w takim razie mam wysłać do Warszawki? tam domek czeka na kota... nic, pomyślimy
I Śnieżek też już w domciu?...?
cieszę się bardzo
Georg-inia pisze:Magija, nie wiem, czy Mia nie za młodaoni chcą doroślaka, ok. 2 lat, ale jak będzie mieć 6 to też dobrze. W drugą stronę, na młodszego - nie wiem, czy by sie zdecydowali... ale dam im namiar.
EVA2406, a masz fotę jakąś tej kotki?...? ja z tymi ludźmi kontaktuję się przez dwóch pośredników, wysyłam zdjęcia i opisy, a oni wybierają...
Sis pisze:a ja będę wredna i tym razem obstaję przy naszych łodzkich schroniskowcach potrzebujących - Kajetanie lub Mii
Sis pisze:a ja będę wredna i tym razem obstaję przy naszych łodzkich schroniskowcach potrzebujących - Kajetanie lub Mii
Etka pisze:Dziewczyny nie chce sie wtracac ale sprobujcie zaproponowac Państwu Kajetana, boje sie ze on w koncu tam zgasnie w schronisku
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo i 275 gości