tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
bardzo interesujace i zaskakujące pytanie
Moderator: Estraven
tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:checi to mama ja,ale nie moj JJ
![]()
![]()
Trawko, nie zmuszaj Go, bo się zamknie w sobie, i żadnego pożytku z niego nie będziesz miała!![]()
A czemu JJ?Tylko mi nie mów, że Twój tez ma takie inicjały imienia i nazwiska!
![]()
zmuszac nie będe,bo i tak wiem ,ze nic by ztego nie bylo
![]()
Sorry,ale tylko jedno JMoj ma JW
kalair pisze:tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
Nie wiem..Mój mnie jeszcze nie upuścił, jak już trzymał..![]()
kalair pisze:tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
trawa11 pisze:tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
![]()
![]()
![]()
bardzo interesujace i zaskakujące pytanie![]()
![]()
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
czy nie byłoby rozsądnie trzymać się wtedy faceta mocno,by był dumny ze nie upuścił?
kalair pisze:trawa11 pisze:tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
![]()
![]()
![]()
![]()
A czym Cię tak zaskoczyło?![]()
Wszak faceci istotnie są czasem ....dziwnie nieodpowiedzialni
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
czy nie byłoby rozsądnie trzymać się wtedy faceta mocno,by był dumny ze nie upuścił?
trawa11 pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
trzeba by to wypróbować![]()
tylko ,jak go do tego noszenia przekonac![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
![]()
![]()
![]()
![]()
A czym Cię tak zaskoczyło?![]()
Wszak faceci istotnie są czasem ....dziwnie nieodpowiedzialni
a konkretnie
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
Jasne, że się trzymałam! Pewnie dlatego nie upuścił![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
no nie dziwota![]()
takie chuchro![]()
![]()
tosiula pisze:trawa11 pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
trzeba by to wypróbować![]()
tylko ,jak go do tego noszenia przekonac![]()
![]()
może: ja cie nie prowokuje,ale ty tego nie zrobisz...
trawa11 pisze:kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:majonez nie jest zbyt romantyczny, więc nie mam wyboruale czy faceci sa na tyle odpowiedzialni,że mozna pozwolić się im nosić?
Jasne, że się trzymałam! Pewnie dlatego nie upuścił![]()
trzymałaś sie ,bo takie piórko to od razu by zfrunęloi boczki by se poobijalo

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Paula05 i 10 gości