Ale na razie ich niet!

DOBRY GATTARKO I POTFFOORKI!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:u nas dzisiaj piękne słoneczko
świat przykryty cienką warstwą śniegu
leciutki mrozek
jest po prostu ślicznie
miłego weekendu, Gattarko
gattara pisze:U nas też się w końcu wypogodziło, tylko strasznie zimno jest
.
Padam na twarz, pokój już prawie wymalowany, ale potworne było odgruzowywanie go przed malowaniem ze stanu prawie surowego..... niech mnie ktoś dobije z łaski swojej
gattara pisze:U nas też się w końcu wypogodziło, tylko strasznie zimno jest
.
Padam na twarz, pokój już prawie wymalowany, ale potworne było odgruzowywanie go przed malowaniem ze stanu prawie surowego..... niech mnie ktoś dobije z łaski swojej
moś pisze:gattara pisze:U nas też się w końcu wypogodziło, tylko strasznie zimno jest
.
Służe gattarkolepiej?
![]()
Ja pamietam nasz remont generalny kiedy sie musielismy faktycznie wyprowadzic do rodzicow bo w gruzowisku nie dalo sie mieszkac..no i słynne malowanie na szczypiorkowy odcień zieleni i zawieszanie szafki na gipsowa ściane co spowodowalo prawie jebutniecie całosci na dółech wspomnienia..i to pytanie nocne Dakoty:"I co?,jebutło?"ech wspomnienia..potem tez tak bedziesz wspominala z lezka w oku
Femka pisze:gattara pisze:Przyjdę do Ciebie we śnie :twisted: , będziesz wiedziała że to znak
to czekam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości